Haberler

Moda ve Sanat Dünyasını Birleştiren Güç Birliği Yapıldı

Güncelleme:

İngiliz Moda Devi Alexander McQueen ve Ünlü İngiliz Ressam Damien Hirst' ten Moda ve Sanat Dünyasını Birleştiren Güç Birliği Alexander McQueen'in ikonik tasarımlı, kurukafalı fularları, 10. Yılında Damien Hirst yorumuyla yeniden hayat buluyor.

İkonik tasarımlı kurukafalı fularlarının 10. Yılını kutlamak amacıyla, İngiliz ressam ve sanat koleksiyoncusu Damien Hirst ile özel bir işbirliği gerçekleştiren ünlü moda devi Alexander McQueen; efsanevi kurukafalı fularlarına Damien Hirst' ün sanatsal yorumunu katarak sınırlı sayıda üretilen 30 yeni fular modelini modaseverlerle buluşturuyor.

Damien Hirst' ün kendi entomoloji resimlerinden ilham alarak tasarladığı, kaşmir ve şifon ağırlıklı fularlarda; özellikle kelebek, böcek ve örümcek desenleri ön plana çıkıyor.

Damien Hirst' ün doğadan ilham alarak tasarladığı ve sınırlı sayıda üretilen bu çok özel koleksiyon Alexander McQueen Maçka mağazasında sizleri bekliyor !

Kaynak: Bültenler / Kadın

Maçka Moda Dekorasyon Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title