Haberler

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı'na 2 milyonluk saat hediye etti

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin TL değerindeki saatle yine gündem oldu. Subaşı, paylaştığı fotoğrafta sevgilisinin yüzünü bir kez daha gizlemeyi tercih etti.

Şeyma Subaşı, dün Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen Subaşı'ya Alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu.

2 MİLYONLUK SAAT HEDİYE ETMİŞ

Sevgilisinin yüzünü yine kapatmayı tercih eden Subaşı, kolundaki lüks marka saat ile dikkat çekti. Subaşı'na sevgilisinin hediye ettiği saat tam 2 milyon 174 bin TL değerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı'na 2 milyonluk saat hediye etti

ŞEYMA, ÜSTSÜZ POZ DA PAYLAŞMIŞTI

Sosyal medya hesabından üstsüz pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Şeyma'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı'na 2 milyonluk saat hediye etti

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı'na 2 milyonluk saat hediye etti

Mısırlı sevgili, Şeyma Subaşı'na 2 milyonluk saat hediye etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (99)

ADAM:

Bulmuş yine bir tane. Gerçekten büyük başarı aslında hiçbir vasfı olmadan milyonlarla oynamak. Ben elektrik mühendisiyim, ay sonunu getiremiyorum. Demek ki 21. yüzyılda kafa çalışması artık para etmiyor. Ya futbolcu olacaksın, ya petrolün olacak, ya da Şeyma gibi olacaksın

53
3
yanıtYanıtla
gerilim:

E 5 dekilerden farkı yok bu kadının

46
0
yanıtYanıtla
PARA:

Para nasıl kazanılır isimli bir kitap basarsa, Çok satar.

32
0
yanıtYanıtla
TATO:

ZENGİN ADAMDAN ÇOCUK YAP SONRA EVLEN İYİ TAKTİK. ZENGİNLERİN PARASI OLMASA ÖZEL JETLERİ İLE SEYAHAT EDEBİLECEK KAPASİTE BİLGİ BİRİKİM HİÇBİŞEY YOK. FOTOĞRAFLARIN ALTINA İNGİLİZCE CÜMLELER YAZ MİLLETİN DİBİ DÜŞSÜN. BU KADINI BU KADAR ABARTMAYIN YA

27
2
yanıtYanıtla
HAKLISIN TATO:

DÜNYANIN YAZISINI YAZMIŞSIN. KEŞKE SENDE ABARTMASAYDIN. .

yanıt1
yanıt3
i.çengel:

Şeyma Subaşının ülkemiz vatandaşı olmasından utanıyorum ACUN bu çocuğunun anası histerik kadına bir ders ver

26
2
yanıtYanıtla
ABC:

Arkadaş neden hep gündemde haberlerinizde bu kadın var. Bu memlekette haber yapacak başka bir konumu kalmadı. Artık sizden bu konunun okurlarınızı iyice baydığını bilin istedim.

25
3
yanıtYanıtla
Alia:

Rol model olsun... toplumu bozsun diye

yanıt16
yanıt1
HAMDİ:

OKUYUP YORUM BİLE YAPMADAN GEÇEMİYORSUN AMA

yanıt1
yanıt0
Gorbaçov:

ALİA sen bozulma yeter gözünüde ayıramamışsın

yanıt1
yanıt0
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title