Haberler

    Genç oyuncu, Miray Daner şarkıcı oluyor

    Güncelleme:

    Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner, müzikle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için şan dersleri aldı. Güzel oyuncu müzik alanındaki yeteneğini göstermek için stüdyoya girip şarkı okudu.

    Katıldığı televizyon programlarında sesinin güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Miray Daner, bu yeteneğini profesyonel alanda göstermek için stüdyoya girdi.

    ŞAN DERSLERİ ALDI

    Pandemi döneminde şans dersleri alan Daner verdiği bir röportajda "Şan dersleri alıyorum. Şan dersi alırken müzik üzerine yoğunlaşmak gibi bir planım yok. Müzikle ilgilenmeyi çok seviyorum ama meslek olarak yaparım dediğim bir alan değil" demişti. Ancak geçtiğimiz ekim ayında konuk olduğu İbrahim Selim'in programında Sezen Aksu'nun "Vay" isimli şarkısını seslendiren genç oyuncu gelen güzel tepkiler sonrasında bu fikrini değiştirdi.

    Genç oyuncu, Miray Daner şarkıcı oluyor

    POP ŞARKI OKUDU

    Single çıkarmak için çalışmalara başlayan Daner yeni bir pop şarkısını seslendirdi. Müzisyen arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını basına yansımaması için gizlilikle yürüten genç oyuncu şarkının düzenlemesini kısa süre önce bitirdi. Ancak Daner şarkısı için herhangi bir müzik şirketiyle henüz anlaşmaya imza atmadı.

    Genç oyuncu, Miray Daner şarkıcı oluyor

    SESLENDİRDİĞİ ŞARKI BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

    Konuk olduğu birçok televizyon programında şarkı söyleyen ve performansıyla beğeni toplayan Miray Daner'in bu yeteneği yapımcıların da dikkatini çekti. Ünlü oyuncu marka yüzü olduğu bir cips firmasının reklam filmi için geçtiğimiz sene stüdyoya girip bir şarkı seslendirdi. Daner'in video klibinde de rol aldığı şarkı, YouTube'ta 17 milyon izlenme sayısına ulaşarak büyük beğeni kazandı.

    Genç oyuncu, Miray Daner şarkıcı oluyor

    Genç oyuncu, Miray Daner şarkıcı oluyor

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Miray Daner Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    Adam:

    Bu da tekgöz cü. . . . Deccali bu kadar mı seviyorsunuz?Bu kadar mı şeytanın izine talipsiniz?

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Mert:

    Yazık kafana diyorum başka birşey demiyorum.

    yanıt4
    yanıt2
    Azrail:

    Gözüm üzerinde tek gözlü deccal ADAM yakında misafirliğe geleceğim

    yanıt1
    yanıt0
    Burak:

    19 yaşında bu kadar parlayan bir oyuncunun tek göz den destek almaması beklenemezdi zaten . bir tane de yerli ve millli tek gözcü olmayan sanatçı çıksın be. uyan halkım uyan .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    ....:

    Bizde diyorduk biri eksik meğer Miray Daner mişşş. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ÖZKARA:

    İhtiyacımız varmıydı. . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title