Haberler

Miniklerden Dinar Belediyesi İtfaiye Amirliğine Ziyaret

Afyonkarahisar Dinar 125. Yıl Anaokulu öğrencileri “Yangından Korunma Haftası” etkinlikleri kapsamında Dinar Belediyesi itfaiye amirliğini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Dinar 125. Yıl Anaokulu öğrencileri "Yangından Korunma Haftası" etkinlikleri kapsamında Dinar Belediyesi itfaiye amirliğini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette minikler itfaiyecilik mesleğini de yakından tanıma fırsatı buldu. Dinar Belediyesi İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz tarafından öğrencilere itfaiye teşkilatı, itfaiye binası ve araçlarının çalışma sistemleri tanıtımı yapıldı. 125. Yıl Anaokulu Müdürü Tutku Metin, sınıf öğretmenleri Döndü Yıldırım ve Hülya Çelik'in de hazır bulunduğu programda itfaiye erleri tarafından minik öğrencilere küçük bir tatbikat ile uygulamalı yangın söndürme yaptırıldı.

Yapılan program sonrasında Yılmaz tarafından minik öğrencilere Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar adına çeşitli hediyeler dağıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dinar Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title