Haberler

Miniklerden Belediyeye Ziyaret

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Sevgi Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi öğrencileri, Belediye Başkanı G.Mehmet Ekim'i ziyaret etti.
Yurt Müdürü Kemal Camgöz önderliğinde Lapseki Belediye Başkanı G.Mehmet Ekim'i makamında ziyaret eden...

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Sevgi Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi öğrencileri, Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim'i ziyaret etti.

Yurt Müdürü Kemal Camgöz önderliğinde Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim'i makamında ziyaret eden öğrenciler aşure ikramında bulundu. Ziyarette, İngilizce eğitim sınıfı öğrencilerinin bilgi seviyesini ölçmek isteyen Başkan Ekim, öğrencilere sorular sordu. Minik öğrencilere çikolata ikram eden Başkan Ekim, "Belediyemiz bünyesinde de kreş eğitimi var. Sevgi Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi hakikaten çocuklarımıza güzel yatırımlar yapıyorlar. Ben eğitmenlerine ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Geleceğimiz bu çocuklarımıza emanet. Muharrem ayı dolayısıyla ziyarete geldiler ve çok memnun olduk" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekim Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title