Haberler

Milli Sporcular, İlk Kez Çocuklar İçin Sahne Alacak

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yapacak.

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yapacak. Türkiye'nin yıldızları, çocuklar için aynı sahneyi paylaşacak.

TOÇEV, 9 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan, "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserinde, Türk sporunun dev isimleri ile sanat dünyasının güçlü seslerini bir araya getirecek.

Usta müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü, yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, İpek Açar, Volkan Konak ve Zara çıkarken, dev sanatçılara, Burak Yılmaz, Çağla Büyükakçay (tenisçi), Emre Belözoğlu, Eda Erdem Dündar (milli voleybolcu), Gökhan Saki (boksör), Gökhan Töre, Hidayet Türkoğlu, Kerem Tunçeri, Kenan Sofuoğlu, Mehmet Topal, Neslihan Demir (milli voleybolcu), Nuri Şahin, Olcan Adın, Semih Saygıner, Serkan Balcı, Semih Kaya ve Volkan Demirel eşlik edecek.

Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü 'Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağlayacak. Merkezde, çocuklar için gerçekleştirilen tüm çalışmalar tek çatı altında toplanacak. Bu sayede merkezde yer alacak tiyatro sahnesinde hem TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu hem de konuk çocuk tiyatroları oyunlarını tüm çocuklara sahneleyebilecek. Etüt odalarında çocuklar atölye çalışmaları yaparken, bir yandan da gönüllülerin desteği ile ders çalışma programları uygulanabilecek. Çocukların gelişimine yönelik her türlü detayın düşünüldüğü merkezde; çocuklar kurulan kütüphane ile Türk ve dünya edebiyatının en güzel eserlerine ulaşabilecekler. Çocuklara ve ailelerine uzman psikologlarla terapi imkanı sağlanacak. Müzik atölyesinde ise genel müzik eğitiminin yanı sıra ilgi duydukları enstrümanlar ile çalışabilecekler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Serkan Balcı Mehmet Topal Metin Özülkü Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title