Haberler

    Milli Sörfçü Lena Erdil'in Acı Günü

    Marmara Üniversitesi Antrenörlük Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Güven Erdil, dün sabah, eşi bir çocuk annesi Ellen Erdil'in uykusunda soluk almadığını fark edince sağlık ekiplerine haber verdi.

    Marmara Üniversitesi Antrenörlük Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Güven Erdil, dün sabah, eşi bir çocuk annesi Ellen Erdil'in uykusunda soluk almadığını fark edince sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, bir süredir kolon kanseri nedeniyle tedavi gören Erdil'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

    SÖRF OKULUNDA TÖREN DÜZENLENECEK

    Erdil'in ölümü, eşi Güven Erdil ve 'Rüzgarın Kızı' olarak anılan ve başarılarıyla dünyada adını duyuran sörfçü kızı Lena Aylin Erdil'i yasa boğdu. Eşinin Almanya'daki kardeşi ve diğer yakınlarını beklediklerini belirten Prof. Dr. Güven Erdil, "Acımız büyük. Eşim Ellen'i 10 Ağustos Çarşamba günü kızım Lena'nın sörf okulunda düzenleyeceğimiz törenin ardından Bitez Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlayacağız. O, tam bir Bodrum aşağıydı, burayı çok seviyordu" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Marmara Üniversitesi Lena Aylin Erdil Güven Erdil Ellen Erdil Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title