Haberler

Milletvekili Türkoğlu: "Birileri Gençlerimizi Gezi'de, Hendek ve Çukurlarda Boğuyor"

Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Dörtyol ilçesinde inşaatı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Dörtyol ilçesinde inşaatı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Selçuk Kayhan'dan bilgiler alan Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, "Ak Parti olarak biz, enerjilerini doğru alanlara kanalize etmek adına gençlerimiz için sosyal ve spor merkezlerimizin temelini atarken, birileri de Gençlerimizi Gezi'de, hendek ve çukurlarda boğuyor" dedi.

"Millet nezdinde kaybeden hendek siyaseti, tahkir siyaseti, tezvirat siyasetidir" diyen Milletvekili Türkoğlu, kazanan ise millete hizmet siyaseti olduğunu söyledi.

Milletvekili Türkoğlu, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin her türlü sportif ve kültürel etkinliklerde kurs alacakları ve eğitim faaliyetlerinde bulunacakları Gençlik Merkezi ve Şehir Stadyumunun ilçeye hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title