Haberler

Milletvekili Mehmet Soydan: "Siyasete AK Parti'de Devam Edeceğim"

22 Temmuz Seçimlerinde Genel Merkez Tarafından Liste Dışı Bırakılan AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan'a İlçe Teşkilatı Tarafından Hizmet Anısı Plaketi Verildi. Mehmet Soydan, "Başbakanımız'ın Verdiği Her Görevi Yerine Getirmeye Hazırım, Siyasete AK Parti'de Devam Edeceğim" Dedi.

22 Temmuz seçimlerinde genel merkez tarafından liste dışı bırakılan AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan'a ilçe teşkilatı tarafından hizmet anısı plaketi verildi. Mehmet Soydan, "Başbakanımız'ın verdiği her görevi yerine getirmeye hazırım, siyasete AK Parti'de devam edeceğim" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde partisinin genel merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından geldiği İskenderun'da ilçe teşkilatının kendisi için düzenlediği toplantıya katıldı. Partililerin alkışları arasında kürsüye gelen AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, konuşmasında siyasete devam edeceğinin sinyalini verdi. Soydan, "Başbakanımız, 'Siyaset sadece milletvekili olarak yapılmaz' diyor. Listede olmayan yaklaşık 160 milletvekili, seçilme

şansı az olan da 50-60 arkadaşımız var. Başbakanımız bizleri farklı görevlerde değerlendireceğini söylüyor. Şener de milletvekili adayı olmadı. Aday değilim ama siyasete devam edeceğim. Başbakanımız'ın vereceği her görevi yapmaya hazırım. Halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla çalıştık. Beraber çalıştığım arkadaşların eşleri bana kızdı. Hepsinden helallik diliyorum. Sizleri çok yorduk. Yol arkadaşlarımı alkışlamanızı istiyorum. Ama en çok da eşimi alkışlamanızı istiyorum. Çocuklarıma, aileme bana

gösterdikleri sabır ve anlayış için bir kez daha teşekkür ediyorum. 22 Temmuz seçimleri Türkiye'nin önünü açsın. Ülkemde tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan ülküsüyle yaşayan insanların ortak ideali olsun. Şehitler, bölücülük olmasın. Bu ülkeyi korumak için hepimiz elbette şehit de oluruz gazi de. Bunu dost, düşman tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Bir bütün olmak istedik. Böyle yola çıktık. Ve bunu başardık. Ben siyasi yaşantıma AK Parti'de devam edeceğim, başka hiçbir yere gitmeye niyetim yok.

AK kadrolarda verilen görevi en iyi şekilde yapacağımdan ve partime sonuna kadar destek olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Soydan konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayarak, hem eşini hem de salondaki birçok partiliyi ağlattı.

Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Dingil, partiye ve ülkeye hizmetlerinden dolayı Mehmet Soydan'a plaket takdim etti.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından Memo Restorant'ta düzenlenen toplantıya Milletvekili Mehmet Soydan ile eşi Nilgün Soydan, milletvekili adayları Orhan Karasayar, Mustafa Öztürk, Filiz Özçörekçi, Hatay İl Başkanı Adem Yeşildağ, İlçe Başkanı Muharrem Dingil, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

(AS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title