Haberler

Milletvekili Ekmen'den Van Belediye Başkanı Yenigün'e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Milletvekili Emin Ekmen, Van Belediyesi'nin Yaptığı Çalışmaların Kenti Bir Cazibe Merkezi Haline Getirdiğini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Milletvekili Emin Ekmen, Van Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların kenti bir cazibe merkezi haline getirdiğini söyledi.

AKP Van İl Danışmanı Kurulu toplantısı için Van'da bulunan Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü ziyaret etti. Belediyenin yaptığı hizmetlerle Van'ı bir cazibe merkezi haline getirdiğini ifade eden Ekmen "Yoğun göçler sorunları da beraberinde getirmiştir. Bu durumda bile belediye çalışmalarını aksatmadan sürdürmüş, sorunları gidermeye çalışmıştır. Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün diğer kurumlar, sivil toplum örgütleri ve partisiyle iyi diyaloglar içerisinde olması Van'ın sorunları için en iyi çözüm yolu olmuştur. Yaptıkları başarılı çalışmalar için başta sayın Yenigün'ü ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Milletvekili Ekmen'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yenigün ise, ilde yaptıkları başarılı çalışmaların sevinci içinde olduklarını belirterek "Biz Van'ı sorunlar yumağı olarak devraldık. Güzel işlere imza attık. Başarılamaz denilen çalışmalar ve hizmetler gerçekleştirdik. Van dört yıl öncesine göre herkesin şahit olduğu gelişmelere tanıklık etmiştir. Projelerimizin büyük kısmını hayata geçirdik. Yükümüz ağır, ama bu yükü kaldıracak yeteri kadar Van sevdalısı vardır. Çalışmalarımıza ilk günkü şevk ve azimle devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

(Eİ-MET-Y)

28.01.2008 17:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title