Haberler

MHP'nin 4 Genel Başkan Adayları Gün Sazak'ı Mezarı Başında

Ankara'da 27 Mayıs 1980 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gümrük ve Tekel eski Bakanı Gün Sazak, Eskişehir'in Mihalıççık ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Ankara'da 27 Mayıs 1980 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gümrük ve Tekel eski Bakanı Gün Sazak, Eskişehir'in Mihalıççık ilçesindeki mezarı başında anıldı. Anma törenine MHP Genel Başkan adaylarından Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Servet Sazak ile Sinan Oğhan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ da katıldı.

Gün Sazak için ölümünün 36'ncı yılında Eskişehir'in Mihalıççık İlçesi'ne bağlı daha önceden köy olan Sazak Mahallesi'ndeki mezarı başında bugün anma töreni düzenlendi. Törene Gün Sazak'ın oğlu MHP Genel Başkan adayı Süleyman Servet Sazak ile diğer genel başkan adaylarından Sinan Oğhan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile çok sayıda kişi katıldı. Sazak, Oğhan, Aydın ve Özdağ, mezarı başında dua etti. Gün Sazak için öğle namazının ardından mevlit okutuldu

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mihalıççık Eskişehir Gün Sazak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title