Haberler

MHP'li Arslan Hız Kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah mesaisine Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ziyaretiyle başlayan MHP Erzurum milletvekili adayı Gökhan Arslan, mezun olduğu fakültede öğrencilerle bir araya gelip kahvaltı yaptı. Arslan'a büyük ilgi gösteren Ziraat Fakültesi öğrencileri MHP'nin genç adayıyla gurur duyduklarını dile getirdiler.

Ziraat Fakültesi'nin ardından Atatürk Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki personeli ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Gökhan Arslan daha sonra çalışmalarını sürdürmek üzere Aziziye İlçe merkezine geçti. Arslan; MHP Aziziye İlçe Başkanlığı ve MHP Aziziye Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret ederek seçim güvenliği hakkında partililerle istişare etti.

Günün büyük vaktini Atatürk Üniversitesi ziyaretlerine ayıran Arslan, Atatürk Üniversitesi Sosyal Tesisler Çay Bahçesinde üniversite öğrencilerle birlikte çay içip sohbet etti. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 1000 yıllık kardeşliğin teminatı olduğunu dile getiren Arslan öğrencilerle olan sohbetinde önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Gökhan Arslan; 'Milliyetçi Hareket Partisi birlik ve beraberliğin çimentosudur. Bu topraklarda yaşayan ve ülkesini seven kim olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan, renk, din ve mezhep ayrımı gözetmeden el ele verip geleceğe milletiyle birlikte yürümek isteyen bir partiyiz. Erzurum'un başbarı ne ise Bitlis'in goranisi de bizim için odur. 1000 yıllık kardeşliğimize fitnecilerin gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz.' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title