Haberler

MHP'li Aday Karakoç'tan Kazlıçeşme Mitingine Davet

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, “Ülkücüler, milliyetçiler, bütün İstanbullular yanlarına eşini ve çocuklarını alarak Kazlıçeşme’deki mitingimize koşsunlar” dedi.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, "Ülkücüler, milliyetçiler, bütün İstanbullular yanlarına eşini ve çocuklarını alarak Kazlıçeşme'deki mitingimize koşsunlar" dedi.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, yarın saat 16.00'da MHP'nin İstanbul Kazlıçeşme mitingine herkesi ailesiyle katılmaya çağırdı. "MHP bütün birikimli kadroları ile hem birliğimiz ve dirliğimizin hem de geçimimiz ve zenginliğimizin kurucusu olacaktır" diyen Erdem Karakoç şunları söyledi:

"İstanbul'daki bütün ülküdaşlarımıza yarın için düşen görev yanlarına eşlerini ve çocuklarını da alarak Kazlıçeşme mitingine gelmektir. Kazlıçeşme mitingi iktidar şafağımızın söktüğü yer olmalı ve bütün Anadolu'daki insanlarımıza şevk vermelidir. İstanbul artık partimizin Anadolu'da yükselen oylarının ortalamasını aşağı çeken şehir olmaktan çıkmıştır. İstanbul Türk milliyetçilerinin iktidar müjdesini veren şehir olacaktır.

MHP'nin yetişmiş kadroları, ülkemizi içinde bulunduğu uçurumun kenarından çekip çıkaracaktır. Bugün insanımız bütün ay çalışarak sadece banka kredi kartlarının asgari ödemelerini nasıl yatırabilirim telaşı içindedir. Bugün esnafımız dükkanının kirasını ödeme telaşı içindedir. Ev hanımlarımız marketlerdeki, 'halk günlerini' takip etmekten başları dönmüştür. Gençlerimiz üniversiteyi bitirince işim hazır rahatlığı içinde değildir. Aile reislerimiz ise çaresizdir, dardadır. Emeklimiz torunlarına karşı mahcuptur. Bu halin reçetesi MHP ve ülkücü kadrolardır. Vatanımız uçurumun bölünmenin kenarındadır. Arap baharı diye başlatılan ve bütün İslam ülkelerini kasıp kavuran fırtınaya tutulmadan kendimizi korumalıyız. İmralı canisi ile kurulan kirli ittifakı bozmalıyız. Bunun için Kazlıçeşme'ye ailemizle, arkadaşlarımızla, komşularımızla katılmalıyız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Karakoç İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title