Haberler

MHP İzmir Adayı Senem Kılıç Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç Türkiye'de MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını ifade etti. Özellikle, CHP'nin kendisine oy veren kitleleri yanlış politikalar ve söylemlerle hüsrana uğrattığını vurgulayan Kılıç, vatanını seven, ülkesinin bölünmez bütünlüğü ve üniter yapısı üzerine duyarlı olan tüm vatandaşları MHP çatısı altında birleşmeye çağırdı.

"BİZZAT ATATÜRK ÜSTÜNDEN"

CHP'nin ülkesini seven, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan vatandaşlardan oy almasına rağmen, bu duyarlılıkların dışında politika yürüttüğünü dile getiren Kılıç, "Maalesef CHP parti içinde herkesin saygı gösterdiği, söylemleriyle hepimizin takdirini kazanan, Atatürk'ün bizlere bıraktığı değerlere sonuna kadar sahip çıkan milliyetçi milletvekillerini partiden ihraç etti. Parti, onun yerine göğsünde Atamızın bize yadigarı altı oku taşımasına rağmen dillerinden PKK uzantısı politikacıların kelimeleri dökülen insanlarla doldu. Atatürkçüler partiden uzaklaştırılırken, Atatürkçülükle yakından uzaktan alakası olmayan insanlar köşe başlarını tuttu" diye konuştu. CHP bünyesinde bizzat Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni karalayanlar ve suçlayan milletvekillerinin de bulunduğunu dile getiren MHP'li Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "İşin ironik tarafı ise bu insanların her seçim arefesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adını kullanmaktan da utanmıyor olmaları. Ancak milletimiz durumu gayet net görüyor. Parti içine sızan bir kesimin nasıl her yeri ele geçirdiğinin ve hangi amaçlarla oraya geldiklerinin farkında."

"BU KADAR DEĞERSİZ VE UCUZ DEĞİL"

Atatürk ilke ve devrimlerinin kimsenin tapulu malı olmadığını da açıklayan Kılıç, "Ülkesinin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açan bir zihniyetin o ülkenin temel yapı taşlarını tartışmaya açması kaçınılmazdır. Atatürk ilke ve devrimleri bir partinin himayesine bırakılacak kadar değersiz ve ucuz değildir. Biz Türk milliyetçileri olarak Atamızın bize bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıktık ve ölene kadar da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kimsenin bu konuda bir endişesi olmasın" ifadesini kullandı.

"KESİNLİKLE İZİN VERMEYİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, bu ülkenin temel yapı taşları olan Anayasa'nın ilk dört maddesini tartışma gibi bir niyeti olmadığını kaydeden Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk dört maddenin tartışılmasına kesinlikle izin vermeyiz. Buna 'hayır' dediğimiz için de birilerinin bizi suçlamasına izin vermeyiz. 'Çözdük çözüyoruz' derken barış masalı anlatıp yollarımıza bomba döşeyenlerle, mahallelerimizi cephaneliğe dönüştürenlerle, askerimize, polisimize, doktorumuza, öğretmenimize ateş edenlerle de ittifaka girmeyiz. Ellerinde şehitlerimizin kanları olanların da ellerini sıkıp şehitlerimizin kanlarına saygısızlık etmeyiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kemal Atatürk Senem Kılıç İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title