Haberler

MHP Çivril İlçe Başkanlığına Ergün Çiftçi Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe Başkanlığına Ergün Çiftçi seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe Başkanlığına Ergün Çiftçi seçildi.

Belediye düğün salonunda yapılan kongreye, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sami Uzun, MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, il genel ve belediye meclis üyeleri, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sami Uzun, divan başkanlığını yaptığı kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin uyguladığı politikalar nedeniyle Türkiye'nin içte ve dışta önemli sorunlarla karşı karşıya bulunduğunu söyledi.

İl Başkanı Zafer Kaplan da, iktidarın uyguladığı yanlış ekonomik politikalar nedeniyle Türkiye'nin elma cenneti Çivril'in bugün göç verir hale geldiğini belirtti.

Elma alanlarının boş durumda olduğunu iddia eden Kaplan, "Bu hükümet, yandaş medya aracılığı ile istediği kadar pembe tablolar çizsin, bugün vatandaş depresyonda. Depresyon ilaçlarının satışında geçen yıla göre yüzde yüz artış var. Bu iktidar gitmelidir ve bu iktidarı önümüzdeki seçimlerde göndermek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde, 222 delegenin 128'inin oyunu alan Ergün Çiftçi, MHP Çivril İlçe başkanlığına seçildi. Diğer aday Mustafa Metin ise 92 oy aldı. Seçimlerde 2 oy da geçersiz sayıldı.

Seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan MHP Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi, şunları kaydetti:

"Bana bu onurlu görevi layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aldığımız bu onurlu görevi en iyi şekilde temsil etmek. Partimizin tek başına iktidarı için Çivril'de elimizden gelen gayreti göstermek ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın boynunun borcudur. İlk hedefimiz yerel seçimlerde Çivril Belediye başkanlığını kazanmak. Bunun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zafer Kaplan Türkiye Çivril Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title