Haberler

    MFÖ, hiç bilet satılmadığı için konserlerinin iptal olduğu yönündeki iddialara sert çıkıştı

    Güncelleme:

    MFÖ Grubu'nun Bodrum'da gerçekleşmesi planlanan konserleri finansal nedenlerden dolayı iptal edildi. Sosyal medyada ise bilet satışı yapılmadığı için konserin iptal edildiği iddiası dolaşmaya başladı. Bunun üzerine açıklama yapan MFÖ, "Konser şartlar yerine getirilmediği için iptal" oldu açıklamasını yaptı.

    MFÖ'nün Bodrum'da 27 Ağustos'ta yapılması planlanan konseri iptal oldu. Sosyal medyada kısa sürede konuşulmayan başlayan konserin hiç bilet satılmadığı için iptal edildiği iddia edildi. Bu iddiaların ardından MFÖ grubundan ilk açıklama geldi.

    "KONSER FİNANSAL NEDENLERDEN İPTAL EDİLDİ"

    "Sıfır bilet" dedikodusu üçlüyü kızdırdı. İddiaya göre 1500 kişilik alan için ilk etapta 900 bilet satıldı. Konser gününe kadar tüm biletlerin satılmasını bekleyen grup üyeleri, anlaştıkları ücret zamanında yatmadığı için sahneye çıkmama kararı aldı. Konuyla alakalı açıklama yapan grup, "Konser, organizasyon firmasının finansal ve organizasyonel şartları yerine getirmemesi sebebiyle iptal edilmiştir. İptal sebebiyle ilgili diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

    "70 BİN VERİLMEYİNCE İPTAL EDİLDİ"

    Konseri düzenleyen Kerki Solfej ise grupla aralarında yaşanan anlaşmazlık hakkında şu açıklamayı yaptı: "Konser için satılan resmi bilet 401 adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51 bin liradır. Bu rakam grup üyeleri ve menajerleriyle paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70 bin lira talep etmesi neticesinde, alınan ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (10)

    KSK:

    He heeee tamam sizin dediğiniz olsun. Siz gidin sarayda konser verin

    11
    3
    yanıtYanıtla
    Muntari:

    TÜRKİYE NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ GRUBU YILLARCA DİNLEDİK DAHA DA ÇOK DİNLERİZ İNŞAALLAH 70 BİN AZ DEMİŞLER GEREKSİZLERİN YÜZBİNLERCE LİRA ALDIKLARI YERDE

    5
    4
    yanıtYanıtla
    de:

    Koskoca MFÖ''nün konser ücreti 70 bin TL mi :) Düğünlerde çıksalar en az 100 bin alırlar. Yalan bilgi bunlar.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Vuh:

    Şap şap diye kafasını tokatlasalardı konsere çıkardı.

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Fıh:

    Mazharın kafasına şaplağı indirselerdi aklı başına gelir ve konsere çıkardı.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    1907:

    Tabi tabi

    1
    0
    yanıtYanıtla
    :

    Yedik biz de!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    yarcan:

    Mazhar kibirli, alaycı değişik bir şeysin. kenara çekil artık mazhar. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Mine:

    Niyeki Söylemleriyle tersine kapıları ardına kadar açılmalıydı Çokta iyi olmuş ben budan böyle kendileri görmek bile istemem .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    TABİ EMİNİZ:

    öyle olmuştur. . hev hev. hev hev hev.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title