Haberler

Mezarlıkta çektiği fotoğrafa eve dönünce bakan adam, hayaleti görünce şoke oldu

Güncelleme:

Amerikalı 26 yaşındaki Tyler Karanasios'ın, perili olduğuna inanılan Pine Hill mezarlığında çektiği fotoğraftaki hayalet detayı tüyler ürpertti.

Amerika'nın New Hampshire eyaletinde yaşayan Tyler Karanasios ve arkadaşı, perili olduğuna inanılan Hollis'teki Pine Hill mezarlığına gitti. Katil ve büyücü olduğuna inanılan Abel Blood'un mezarında bir hayalet gören iki arkadaş, hemen fotoğraf çekti. Karanasios, mezar başında görülen hayaletin Abel Blood'un mezarına gelen bir ruh olduğuna inanıyor.

Mezarlıkta çektiği fotoğrafa eve dönünce bakan adam, hayaleti görünce şok oldu

"NEYE UĞRADIĞIMIZA ŞAŞIRDIK"

Gece yarısı mezarlığa gittiğini ve yaptığı işin büyük adrenalin gerektirdiğini söyleyen adam, "Bir anda arkamı dönünce iki mezarın arasında ürkütücü bir şey gördüm ve hemen fotoğrafını çektim. Ben ve arkadaşım gördüğümüz karşısında neye uğradığımıza şaşırdık." dedi.

Mezarlıkta çektiği fotoğrafa eve dönünce bakan adam, hayaleti görünce şok oldu

İLK BAŞTA GÖRDÜKLERİ ŞEYİ SİS SANMIŞLAR

Eve gelip fotoğraflara bakan Karanasios, "İki mezar taşı arasında gördüğümüz nesnenin sis olduğunu düşündük ama fotoğrafı daha dikkatli bir şekilde inceleyince sis olmadığını ve üzeri örtülü insana benzer bir figür olduğunu gördük." dedi. Fotoğrafı paylaştığında birçok kişi, görülen nesnenin hayalet olmadığını söyledi ama Karanasios bunu reddetti.

Mezarlıkta çektiği fotoğrafa eve dönünce bakan adam, hayaleti görünce şok oldu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New Hampshire Haberler

500

Yorumlar (14)

meraklı:

Günümüzde hala hayalet, hortlak, dev, cadı, cin, peri, şeytan gibi şeylere inananlar var sanıyorum.

19
28
yanıtYanıtla
ibrahim:

cin ve şeytan var zaten

yanıt21
yanıt7
Vatandas:

Seytan ve cinldr vardir gerisi uydurma

yanıt16
yanıt9
İFRİT:

CİNLER VARDIR VE HER AN YANIMIZDADIR AMA BİZLER ONLARI GÖREMEYİZ. SADECE HİSSEDERİZ KURAN-I KERİMDE VE TÜM KUTSAL KİTAPLARDA YER ALIRLAR SADECE RUH PERDESİ AÇIK ENDER İNSANLAR VE HAYVANLARIN TAMAMI ONLARI GÖRÜR. SONSUZ EVRENDE ASLA YANLIZ DEĞİLİZ İNKAR ETMEK APTALLIKTIR.

yanıt5
yanıt6
Şeytan sensin:

Ulan şeytan, cin, melek bunlar var ama sen nesin

yanıt2
yanıt3
Omurilik Sarımsağı:

Cin ve şeytan vardır, kuran, var olduğunu söylüyor, sen ister inan ister inanma,

yanıt3
yanıt4
Bozkurt:

Nursuz topraklara melek inecek değil ya... Normaldir

13
10
yanıtYanıtla
sami:

Nurlu topraklara inen melekleri de bir görseydik

yanıt2
yanıt1
hakan gardas:

insan gözü göremedigini kamera nasil görüntüler? Insanin mükemmelligine teknik henüz ulasmamistir. Mesela kalbinin durmadan pompalidigini motor yapamaz.

12
2
yanıtYanıtla
Al işte:

İnsan gözü kumandalardanki infraruj ışıkları göremiyor ama telefon kamerasına tut bakalım görebiliyor musun herşey gözünle gördüğüne inanmak değildir

yanıt13
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title