Haberler

Metin Şentürk, Ordu'da Engelliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Sanatçı Metin Şentürk, Ordu'da Engelliler İçin Sahne Aldı. Şentürk, Sevilen Şarkılarıyla İzleyenleri Coşturdu.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Ordu'da engelliler için sahne aldı. Şentürk, sevilen şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

AK Parti Özürlüler Koordinasyonu'nun organize ettiği ve 'Haydi Türkiye Özürlüler İçin El Ele Kampanyası' adı altında düzenlenen konser, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşti. Konser öncesi Nuriye-Halit Çebi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Konserde Mithat Karakaş'ın şiirleri beğeniyle dinlendi. Konser öncesi bir konuşma yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, salonda anlamlı bir toplantı için bulunduklarını belirtti. Ünal, "Bugün özürlü

kardeşlerimizin günü ve onların doyasıya eğlenmesi için düzenlenmiş bir organizasyonda bulunmaktan onur ve gurur duymaktayız. Biz her zaman özürlü kardeşlerimizin yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bizlerin bugün düzenlemiş olduğumuz organizasyona gelmeyi nazikçe kabul eden sayın Metin Şentürk'e de şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Metin Şentürk, sevilen şarkılarını seslendirdi. Zaman zaman espriler yaparak salonda bulunan izleyicileri güldüren Şentürk, kendisini izlemeye gelen izleyicilerden yoğun alkış aldı. Sahneye Orduspor'un renkleri olan mor-beyaz takım kıyafetle çıkan Şentürk, şarkılarıyla özellikle gençleri coşturdu.

(MAK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title