Haberler

Metin Hara İmza Gününde Okurlarıyla Buluşuyor

Güncelleme:

Metin Hara, 13 Nisan Cuma günü D&R Suadiye'de gerçekleşecek ilk imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geliyor.

Yazar ve konuşmacı Metin Hara sürekli olumsuz duygulara saplanan, saldırgan tavırlar sergileyen ve şikâyet eden zihniyete karşı ekibiyle birlikte hazırladığı "İyiliğin Hareket Hali" ve "İyiliğin Bilim Hali" kitaplarının D&R Suadiye'de gerçekleşecek ilk imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Kişilerin bireysel olarak yapabilecekleri ve kendi iyi olma halinden başlayarak bireyi etrafı için iyilik yapmaya yöneltecek konuları "İyiliğin Hareket Hali"nde 7 ana konu başlığıyla ve altında 210 kolay uygulanabilecek mikro aksiyon ile anlatıyor. "İyiliğin Bilim Hali" kitabında ise pek çok farklı ülkede yapılan bilimsel araştırmalar ışığında insana iyi gelen şeyler 210 makale üzerinden okuyucuya aktarılıyor.

Metin Hara, bu iki kitabıyla sadece kişileri değil; kurumları, şirketleri, firmaları da iyilik yapmaya ve farkındalık yaratmaya davet ediyor. Ayrıca kitaplardan elde edilen gelirin bir kısmı Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) aktarılacak olan projeyle Metin Hara, herkesi iyilik hareketinin parçası olmaya davet ediyor.

"İyiliğin Hareket Hali" ve "İyiliğin Bilim Hali"kitaplarıyla Metin Hara, 13 Nisan Cuma günü saat 18:00'da D&R Suadiye'de gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Metin Hara Suadiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title