Haberler

Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" Ödülleri

Göksu Rotary Kulübü, "Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" ödülleri çerçevesinde 'başarılı sanatçılar ve geleneği sürdüren evlatları'na plaket verdi.

Göksu Rotary Kulübü, "Meslekte 40 Yılını Doldurmuş Sanatçılar" ödülleri çerçevesinde 'başarılı sanatçılar ve geleneği sürdüren evlatları'na plaket verdi.

Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Eski Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Kocatepe, "Göksu Rotary Kulübü'nün 2000 yılında başlatmış olduğu farklı bir konsepteki meslek ödülleri bu yıl da yine daha da farklı bir konseptle sürüyor. Başarılı sanatçıların izlerinden yürüyen evlatları var. Sinema, tiyatro ve müzik dünyasında bu isimleri araştırdık, ortaya güzel bir tablo çıktı. Fakat ya babalar anneler ya da evlatlar bu yoğun iş temposu içinde olunca kadroyu daraltmak zorunda kaldık." dedi.

Gecede kendisi ve oğlu Memet Ali Alabora adına ödül alan Mustafa Alabora yaptığı açıklamada, "Sizi çok yormayacağım. Hayatım boyunca alçak gönüllü bir şekilde sinema, tiyatro ve televizyon dizileri yapmaya çalıştım. Bir de güzel bir evlat yetiştirdim. Burada beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Tiyatro oyuncusu Nevra Serezli, kendisi ve oğlu oyuncu-yönetmen Murat Serezli adına ödül alarak, "Çok teşekkür ediyorum, bu ödüller bizlere motivasyon oluyor. Bunun ayrıca bir anlamı var o da evlatlarımızla birlikte ödül alıyor olmamız. Murat bunu ilk duyduğunda çok mutlu oldu. İlk defa birlikte ödül almamız onu heyecanlandırmıştı ancak şu an Konya'da bir film çekiyor. Aynı meslekte olmamız ve dürüst bir oyuncu olmaya çalışması bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Gecede ayrıca Nihat Fırat ve çocukları Mert ve Nila, Metin Ersoy ve oğlu Emir Ersoy, Suna Yıldızoğlu ve kızı Yasemin Yıldızoğlu, Aliye Uzunatağan ve kızı Ayşecan Uzunatağan, Rutkay Aziz ve kızı Doğa Rutkay, Aysun-Ali Kocatepe ve kızları İlkyaz Kocatepe "Başarılı Sanatçılar ve Geleneği Sürdüren Evlatları" ödülü aldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ali Kocatepe Göksu Moda Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title