Haberler

Meşhur 'Sus' İşaretini Yapan Hemşire Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Hastanelerdeki meşhur sus işaretini yapan Dilek Tunca, yıllar sonra ortaya çıktı. Annesinin isteğiyle bu projede yer aldığını belirten Tunca, "Bu kadar sevileceğimi tahmin etmemiştim" dedi.

İstanbul'da 42 yıl önce bir reklam ajansı tarafından ödünç alınan hemşire kıyafetiyle çektirdiği fotoğrafla sağlık kuruluşlarının duvarlarında yer edinen Dilek Tunca, yıllar sonra konuştu.

HASTANEYE GİRENLERİ İLK O KARŞILIYOR

Hastane, sağlık ocağı ya da ağız diş sağlığı merkezi hangisine giderseniz gidin içeri girdikten sonra sizi parmağıyla "sus" işareti yapan bir hemşire karşılar. Yaklaşık 2 yıldır İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Dilek Tunca, sus pozunun hikayesini anlattı.

Meşhur 'Sus' İşaretini Yapan Hemşire Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

"BU KADAR SEVİLECEĞİNİ TAHMİN ETMEMİŞTİM"

Fotoğrafın çekildiği 1976 yılında yurt dışından seyahatten döndüğünü dile getiren Dilek Tunca, annesinin ajanstan arandığını belirtmesi üzerine bu proje için görüşmeye gittiğini söyledi.

Meşhur 'Sus' İşaretini Yapan Hemşire Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Bir hastane başhemşiresinden alınan ödünç kıyafetle çekimleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Dilek Tunca, "Fotoğrafım senelerdir hastanelerde. Son zamanlarda kep kalktığı için şu an azaldı ama fotoğrafın bu kadar ses getireceğini, bu kadar sevileceğini hiç tahmin etmemiştim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dilek Tunca İstanbul Magazin Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title