Haberler

Mesele "Çakal" Olmakta Değil Yeğen!

Güncelleme:

Genç kızların gözdesi Kenan Ece fırsatçı AVM müdürü oldu.

Son zamanlarda oynadığı rollerle genç kızların gözdesi olan Kenan Ece, "Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede" sinema filminde uyanık AVM Müdürü Berkant karakterini canlandırıyor…

Bugüne kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterle sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Kenan Ece, "Fırsatçı ve uyanık birini hiç canlandırmamıştım bugüne kadar… "Hastasıyız Dede" ile fenomen haline gelen Çakallarla Dans 2 sinema filminde konuk oyuncu olarak yer almak beni çok mutlu etti… Heyecanla filmin vizyona girmesini bekliyorum" dedi.

Yapımcılığını Sugarworkz'ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede" sinema filmi 7 Aralık'ta Vizyonda…

Büyük ilgi gören ve "Hastasıyız Dede" repliğiyle fenomen haline gelen "Çakallarla Dans" devam ediyor. Serinin ikinci filminde kendini çakal zanneden 4 karakterin komedi dolu macerası devam ediyor. "Çakallarla Dans 2"de kahramanlarımızın dürüst kalma mücadelesine tanıklık edeceksiniz.

Dağıtımı Warner Bros tarafından yapılacak "Bir Murat Şeker Filmi" olan "Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede"nin çekimleri 5 hafta sürdü. Komedi türündeki filmde; ŞEVKET ÇORUH (GÖKHAN), İLKER AYRIK (SERVET), TİMUR ACAR (NECMİ), MURAT AKKOYUNLU (HİKMET), DİDEM BALÇIN (FATMA), CEYHUN YILMAZ (ADEM ABİ), HAKAN BİLGİN (BERBER HÜSEYİN) gibi ilk filmde de yer alan oyuncuların yanı sıra DOĞA RUTKAY, ALTAN GÖRDÜM, ÖMÜR GEDİK, NAZENİN TOKUŞOĞLU, NİHAT SIRDAR, KENAN ECE VE SİMGE FISTIKOĞLU konuk oyuncu olarak rol aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Şeker Kenan Ece Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title