Haberler

Merve Boluğur, gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı

Güncelleme:

Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerin arkadaşını sormasına aldırış etmeyen Boluğur, koşar adımlarla aracına bindi.

Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme'de görüntülendi. Bir mekanda otururken gazetecileri fark eden çift, hesabı ödeyip hızlıca mekandan ayrıldı. Uçankuş kameraların yakalanan ve özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Boluğur, görüntülendiği gençle aynı araca binip oradan uzaklaştı.

CESUR KIYAFETİYLE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Cesur kıyafet tercihleriyle tanınan Merve Boluğur, önceki gün bir arkadaşıyla kafede buluşmuş giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle adından söz ettirmişti. Hatta Boluğur'un iç çamaşırsız giydiği elbisesini beğenmeyen sosyal medya kullanıcıları "Bu kadar da dekolte olmaz" eleştirisini yapmıştı.

Merve Boluğur'un gizemli erkek arkadaşıyla yakalandı

Merve Boluğur'un gizemli arkadaşı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Kuruçeşme Haberler

500

Yorumlar (21)

yani bu kadindan nefret:

eder hale getirdiniz bizi. yüzünü göremez olduk sayenizde. bir insanin her gün, ama her gün haberi mi yapilir kardesim ya? hic bir özelligi yok, hem cok itici. ne is yapar bu, tüm gün orasini burasini acmanin disinda. böyle mi desarj oluyor sizce? bu haller iyi haller degil. bu kadinin sonu iyi degil.

9
2
yanıtYanıtla
CABBAR:

Yorum yapma kuzum sende

yanıt2
yanıt1
Yorum yapmayalim kuzum da:

ama artik bir yerden sonra insan dayanamiyor. sonucta hepimizin belirli bir dayanma gücü var. o konuda bir sey deme, bu konuda deme, ee nereye kadar. az da olsa hosumuza gitmeyen seylere tepki vermeliyiz. yoksa her basina gelene eyvallah diyen bir toplum olur cikariz. zaten bu yolda cok emin adimlarla ilerliyoruz. kuzu, koyun misali.

yanıt1
yanıt0
ALTAY:

lüzumsuz biri

9
0
yanıtYanıtla
Qiqi:

Dizide yok, sinemada yok, reklamda yok, lafa geldimi oyuncu fi tarihinde bir yan rol oynamış ondan sonrası silikon gösterisi.

8
0
yanıtYanıtla
....:

e zaten oraya görüntülenmek için gelmiş pek teklif yok galiba

8
0
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Sanatci soyunabili laaa, adı udtunde sanat icra ediyolaa

7
1
yanıtYanıtla
QORJUX:

Muhabiri de kendi çağırıyor.

7
0
yanıtYanıtla
BATTAL:

Merve nerede yakalandın Kümestemi Kızzzz

6
0
yanıtYanıtla
Kasketli Ahmet Hoca:

Ben Güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Sarılıpta Öpmeyince

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title