Haberler

Mert Fırat'la Nişanlanan İdil Fırat, Hamilelik Yorumuna Tepkisiz Kalamadı

Güncelleme:

Oyuncu Mert Fırat'la sevgili olduktan kısa bir süre sonra nişanlanarak düğün yeri bakmaya başlayan İdil Fırat, bir takipçisinin hamilelik yorumuna cevapsız kalamadı.

Mert Fırat ile yaşadığı birliktelikle magazin gündemine bomba gibi düşen İdil Fırat, sosyal medya hesabından nişan töreninde çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına gelen hamilelik yorumuna gören Fırat, takipçisine adeta ince ayar verdi.

"TÜKÜRMEM AMA BAŞKA BİR ŞEY YAPABİLİRİM"

Bir takipçisi ise bu paylaşıma "Hamile değilse yüzüme tükürün" şeklinde bir yorum yazdı. İdil Fırat'tan ise cevap gecikmedi: Valla tükürmek ayıp olur ama başka bir şey isterseniz yapalım. Sevgiler"

Mert Fırat'la Nişanlanan İdil Fırat, Hamilelik Yorumuna Tepkisiz Kalamadı

DÜĞÜN ÇEŞME'DE OLACAK

Eylül ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat'ın, sete başlamadan önce düğünün yapılması için hazırlıklara başladı. Düğünlerini Barcelona'da yapmayı planlayan çift, baba Önder Fırat'ın nikah törenine katılması için düğün yerine Çeşme'deki bir otele aldırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mert Fırat İdil Fırat Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Köylü Kızı Emine:

Ben de evlenmeden hamile kalmak istiyorum. Şöyle inşaatlarda çalışan, 20 yaşlarında, kaslı ve bıyıklı bir erkek yok ki. Ne şanslı kadın bu İdil. Of of.

1
14
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Idam şart idam istiyoruz ne olur idam yalvariyoruz idam herkeze idam

4
7
yanıtYanıtla
Tuğçe ak:

Bize ne lan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title