Haberler

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı'dan 'Devam' Kararı

Mersin idmanyurdu başkanı Ali Kahramanlı, "Adaysız kongreye gidilmesi, kulübün kayyuma gitmesi demek.

Mersin idmanyurdu başkanı Ali Kahramanlı, "Adaysız kongreye gidilmesi, kulübün kayyuma gitmesi demek. Bu bize yakışmayacağı için genel kurulu iptal edip devam kararı aldık" dedi.

Başkan seçilmeyecek bir genel kurulun kulübe daha zor günler yaşatacağını aktaran Ali Kahramanlı, bu konuda şöyle konuştu:

"Kentin ileri gelen isimleriyle görüşmeler yaptık ve başkanlığa devam etme kararı  aldım. Bir çok Süper Lig takımın 200-300 milyona yakın borcu var ama 70 milyon bira borcu olan Mersin İdmanyurdu, bugün ne başkan, ne de yönetim bulabiliyor. Böyle bir zamanda  bırakıp gitmek bize yakışmazdı. Başkan olarak görevimin başındayım."

FENERBAHÇE'YE HAZIRLANDILAR

Cumartesi günü evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Mersin İdmanyurdu'nda Maçın hazırlıkları sürüyor. Annesini kaybeden teknik direktör Bülent Korkmaz'ın katılmadığı çalışma 1.5 saat sürdü. Macit Özcan Spor kompleksinde yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, tempolu koşudan sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title