Haberler

Mersin İdman Yurdu Kalecisi Nihat Şahin, İsmail Kartal'ın Elini Öptü

Güncelleme:

G.Saray maçındaki penaltı pozisyonundan sonra Burak Yılmaz'ı hedef alan Mersin İdman Yurdu kalecisi Nihat Genç, F.Bahçe karşılaşması öncesi İsmail Kartal'ın elini öptü.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu'nun karşı karşıya geldiği mücadele öncesinde dikkat çeken bir an yaşandı. Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin, karşılaşmanın başında F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yanına giderek elini öptü.

Kadroda yer almayan Nihat Şahin, geçtiğimiz hafta Galatasaray ile oynadıkları mücadele sonrasında yaptığı açıklamalar ile gündeme oturmuştu.

"BİRİ POZİSYONA PENALTI DESİN, KALECİLİĞİ BIRAKACAĞIM"

Nihat, Burak Yılmaz'ın penaltı kazandığı pozisyona tepki gösterirken; "Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Bence o pozisyonun uzaktan yakından alakası yok. Burak bana çarpıyor. Her zamanki gibi kendisini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Pozisyonun yakından uzaktan penaltı ile ilgisi yok. Biri o pozisyona penaltı desin, 25 yaşındayım, ben kaleciliği bırakacağım" şeklinde yorum yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu İsmail Kartal Nihat Şahin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

nct:

sen kaleci olmaz zaten ancak fenere yalaka olur ama seni almazlar merak etme el opmek yetmeyebilir

24
11
yanıtYanıtla
batılımobilWeb@haberler.com:

Alın sıze yenı emre volkan bırılerıne yalakalık olsun dye başkalarına taş atanı adam yerine koymazlar,yalakalar hıc bır zaman sevılmez....

21
10
yanıtYanıtla
YİĞİDO:

Herkes penaltı dedi niye bırakmadın kaleciliği. Senin onurun bu kadar işte sende fenev onuru var çünkü. Bıraksan ne olur bırakmasan ne olur o onurunu

22
7
yanıtYanıtla
Birisi Mobil-IOS:

Ben penaltı diyorum futbolu bırak lannn....

19
6
yanıtYanıtla
FIRAT Mobil-ANDROID:

şike var bu maçta belli

16
7
yanıtYanıtla
Mehdi yanikmobilWeb@haberler.com:

Safini belli etti. Demek ondan agliyordu.

16
6
yanıtYanıtla
HaMobil-IOS:

Yalaka

18
4
yanıtYanıtla
Fatih uğurlumobilWeb@haberler.com:

Penaltı bırak hadi

7
13
yanıtYanıtla
Selcuk ÖzkayaMobil-IOS:

o pozisyon kesin penaltiydi, sahsal buyukag ve digerleride onayladi.. olaya teknik bakman lazim Nihat kardesim, ayrica ben Mersin Idman Yurdu nu tutuyorum, Mersinliyim.

10
10
yanıtYanıtla
...:

UZATMA. BIRAK OZAMAN

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title