Haberler

Mersin'de Selde Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Mersin’deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

Mersin'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Dere yatağında ayrı yerlerde cesetleri bulunan çiftin 3 yaşındaki çocukları ile kimliği belirsiz bir kadını arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Mersin'de dün gece yarısı başlayan sağanak yağışın ardından meydana gelen selde 2 kişi hayatına kaybetmişti. Merkez Toroslar ilçesindeki Yalınayak deresinde sabah saatlerinde bulunan kimliği belirsiz kadın cesedi ile öğleden sonra aynı derenin Mersin Limanı'na yakın kısmında bulunan erkek cesedinin kimlikleri belli oldu. Ölen kişilerin karı-koca oldukları, yanlarında bulunan 3 yaşındaki çocukları ile kimliği belirsiz bir kadının ise halen kayıp olduğu bildirildi.

Hastane morgunda cesetleri teşhis eden yakınları, arama çalışmalarının devam ettiği Yalınayak deresi yakınlarında bir araya gelerek kayıp olan şahısların bulunması için yürütülen çalışmaları endişe içinde izledi.

Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki Yalınayak deresinde sürdürülen çalışmaları takip eden Ali Kızıl, ölenlerden birinin kızı Fatma Genç, diğerinin de damadı Serkan Genç olduğunu ifade ederek, "Araba ile bu köprüden sabah saat 07.00 gibi geçmeleri gerekiyordu. Kızım yeni yapılan Şehir Hastanesi'nde çalışıyordu. Oraya gitmeleri gerekiyordu. Ama gitmemişler, sabahtan bu yana kayıplardı. 3 yaşındaki çocukları Miray'ı da kreşe bırakacaklardı. Şu anda 3 yaşındaki torunum ile araçta bulunan ismini bilmediğim bir kadın kayıp" dedi.

Emniyet yetkilileri de bulunan cesetlerin Serkan ve Fatma Genç çiftine ait olduğunun, yakınlarının teşhisi ile ortaya çıktığını, 33 PZ 644 plakalı araçla dereye sürüklenerek kaybolduğu iddia edilen 3 yaşındaki çocuk ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadının arama çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Bu arada dere yatağındaki çalışmalar sırasında, çifte ait olduğu ileri sürülen giysi bulundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Genç Yalınayak Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title