Haberler

Mersin'de Piknik Dönüşü Kaza: 5 Ölü, 1 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde piknikten dönerken TIR'la çarpışan kamyonetteki 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Akçatekir ilçesinde arkadaşları ile piknikten dönen Gökhan Dal'ın kullandığı 01 KY 988 plakalı kamyonet, önünde seyreden A.E. idaresindeki demir yüklü 78 AS 314 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de yaralandığını belirledi. Ağır yaralanan Ejder Taşpınar ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araç içinde sıkışarak ölen sürücü Gökhan Dal (36), Tarsus Belediyesi'nde çalışan arkadaşları Rıfat Gürbüz (37), Ali Duran Eker (33), Mustafa Eker (37) ve Mahmut Tekeli'nin (37) cenazeleri ise araçtan çıkarılarak cenaze araçlarına konuldu.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçatekir Tarsus Mersin Gülek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title