Haberler

Merakına yenilip satılık salıncağa oturunca soluğu yerde aldı! O anlar kameraya böyle yansıdı

Güncelleme:

Bursa'da bir kişi yoldan geçerken gördüğü satılık salıncağa merakına yenilip oturunca salıncak koptu. Anında yere düşen şahsın o anları kamera ile kaydedildi.

Bursa'da bir kişi dükkanın önünde duran satılık salıncağa oturunca salıncak koptu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

MERAK EDİP SALINCAĞA BİNDİ

Bursa'da geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, bir kişi, dükkanın önünde duran salıncağa oturup sallanmaya başladı. Salıncağın kopması sonucu vatandaş yere düştü. Kopan salıncağı yerine takmaya çalıştığı sırada dükkan sahibi durumu fark ederek yanına geldi. Vatandaş iş yeri sahibinin gelmesi üzerine kopan salıncağı yerine takmak istedi, fakat başarılı olamadı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Vatandaş ile iş yeri sahibinin aralarında anlaştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

amman:

inanmiyorum aman allahım nelleri görecez daha

2
1
yanıtYanıtla
Zoka:

Kim bilir kaç kişi merakla oturdu ve hoooop.Ver 50 lira odeselim.Olabilir kesin öyledir demiyorum.Bir taksici den bizzat dinledim arabanın aynasını gevşetip gözüne kestirdiklerine dokundurup yemi yutanlardan üç beş ne kopartirlarsa aldıklarını söylemişti.

2
1
yanıtYanıtla
Beyza:

İnanamıyorum ya yazık günah, kul hakkı. Allah iyilerle karşılaştırsın özellikle şu devirde zaten

yanıt1
yanıt2
alperen:

kac olum kac parcalamısssın:)

2
1
yanıtYanıtla
akıncılar:

yaw bırakın adam kameranın oldugunu göruyor maske takmıs salıncagıda kurcalamıslar bınlınce dusecek sekılde sonrada haber olur yada video olur tanınırız amacıyla hazrlanmıs seyirci o kadar aptal değil ya

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title