Haberler

Menteşe'de 100 Yataklı Hastahaneye Onay

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Sağlık Bakanlığından Menteşe i·lçesinde bulunan eski hastahanenin 100 yataklı olarak yeniden hizmete açılması için gerekli onayın çıktığını bildirdi.

Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşın hastane açılması talepleri sonrasında Sağlık Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve Menteşe ilçesinde bulunan eski hastahanenin 100 yataklı olarak yeniden hizmete açılması için gerekli onayın çıktığını belirtti.

Öztürk, açıklamasında TÜİK verilerine göre Menteşe nüfusunun 225 bin 18'e ulaştığına işaret ederek, şunları aktardı:

"Yeni hizmete giren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin hasta yatak doluluk oranlarının yüksekti. Artan hasta talebi nedeniyle Menteşe ilçe merkezimizde hizmete girecek 100 yataklı hastane vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sağlık Bakanlığından Menteşe ilçesinde bulunan eski hastanenin 100 yataklı olarak yeniden hizmete açılması için gerekli onay çıktı. Bugün itibariyle Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüz bu süreci resmen başlattı."

Öztürk, mevcut hastanenin onarımı için en kısa sürede ihale yapılacağını, güçlendirme işlemin tamamlanmasının ardından da hastanenin süratle hizmete alınması için tıbbi gereç, malzeme alımı yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Nihat Öztürk Ak Parti Menteşe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title