Haberler

Melikgazi Belediyesi'nden Arsa Satışı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanlığı Altyapı Yatırımlarına Kaynak Oluşturmak İçin İhaleye Çıkardığı 5 Arsadan 3'ünü Satıldığı Belirtildi.

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanlığı altyapı yatırımlarına kaynak oluşturmak için ihaleye çıkardığı 5 arsadan 3'ünü satıldığı belirtildi.

Bugün Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ihale ile ilgili bir açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait olan ve altyapı yatırımlarına kaynak oluşturmak için satışa çıkardıkları arsalardan 3'nün alıcı bulduğunu söyledi. Büyükkılıç, "Köşkdağı mevkisindeki ticaret ve iş merkezi olmaya uygun 10 bin 570 metrekarelik arsa 7 milyon YTL'ye satıldı. Diğer iki arsa ise toplam 155 bin YTL'ye satılırken, 2 arsada pazarlığa bırakıldı " dedi.

Memduh Büyükkılıç, ihale ile satışa sunulan arsalardan elde edilen gelir ile Melikgazi ilçesine yapılacak olan park, spor alanları, sosyal konutlar ile diğer sosyal ve kültürel yatarım ve hizmetlere mali kaynak oluşturacağını ifade etti.

(MSA-MSA-Y) 10.06.2008 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title