Haberler

Mehmet Demirkol: Emre Yılda 30 Maç Oynasa Gönderilmezdi

Güncelleme:

Emre-Fenerbahçe ayrılığını değerlendiren Mehmet Demirkol, "Emre Belözoğlu yılda 30 maç ortalamayla oynayabilse, onu hiç kimse hiçbir yerden gönderemezdi." dedi.

NTVSPOR yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu için, "Emre Belözoğlu yılda 30 maç ortalamayla oynayabilse, onu hiç kimse hiçbir yerden gönderemezdi." dedi.

"EMRE 30 MAÇ OYNASA GÖNDERİLMEZDİ"

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'nin ayrılık sürecini değerlendiren usta futbol adamı, Emre Belözoğlu yılda 30 maç ortalamayla oynayabilse, onu hiç kimse hiçbir yerden gönderemezdi. Ben senelerce söyledim, Emre ve Nihat sağlık açısından güvenilir oyuncular değil diye. Küstüler sonra." ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN SONU DEĞİL"

"Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde girerse muhteşem bir şey olur. Ama giremezse dünyanın sonu değil." diyen Demirkol, "Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi olmazsa olmaz" diye bir hava var. Bu doğru bir tutum değil. Fenerbahçe camiası içinde yerli hocalara verilen destek daha fazlaydı.Yabancı hocaların farklı tarzı, acele eleştirileri de beraberinde getiriyor. Fenerbahçe'nin hazırlanan kadrosu 1-2 aylık bir plan değildir, bütün sezonu kapsar. Pereira'nın Fenerbahçe'si sezon sonunda şampiyon olamazsa oturulup değerlendirilir.Ama sadece Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılamamasıyla değerlendirilmemeli." dedi.

"GOMEZ BU ÜÇLÜYÜ PARLATIR"

Beşiktaş'tan çok umutlu olduğunu ifade eden Demirkol, "Oğuzhan'dan, İsmail'den çok umutluyum. Karşılarına Şenol Güneş gibi bir fırsat geldi. Gomez'in pozisyon alma becerisi çok yüksek. Bu nedenle dünyanın en iyi santraforlarından biri. Gökhan, Quaresma ve Sosa'nın Gomez'e yapacağı katkıdan ziyade, Gomez'in santrafor özellikleri bu üçlüyü parlatacak. Gomez, tam isabet yapılmış bir transferdir." dedi.

"MELO GALATASARAY'DAN GİDERSE…"

Galatasaray'daki Melo krizini yorumlayan Demirkol, "Melo'nun Galatasaray'dan gitmesi, Alex'in Fenerbahçe'den ayrılmasıyla oluşan psikolojik boşluktan daha fazlasını yaratır. Bilal ve Selçuk ikilisi, dün akşam tıkır tıkır işledi. Yapılan transferler sonrasında arkama yaslanır keyfime bakarım. Muhasebesi filan beni ilgilendirmez. Bana ne! Hamza Hoca'ya soruyorum üzerindeki tişört geçen senenin mi, değil. Formalar geçen senenin mi, o da değil. Bu bir pazarlama politikası. Nasıl yeni ürün yeni forma satmak istiyorsan, taraftar da yeni futbolcu, yeni heyecan istiyor. Futbol dünyası taraftara "müşteri" dedi. O zaman müşteri daima haklıdır. Bunu kabul etmeliler. Hamza Hamzaoğlu'nun söylemleri artık 30 yıl öncede kaldı. Rakibin Van Persie'yi getiriyorsa taraftar da doğal olarak bunun üstünde bir transfer istiyor." diye konuştu.

"ASLAN BESLİYORSAN YEDİĞİNE BAKMAYACAKSIN"

Adı Galatasaray'la anılan Zlatan İbrahimovic transferi için de konuşan Demirkol, "İbrahimovic sorulunca Dursun Özbek'in cevapsız bırakması bile insanları heyecanlandırıyor. Aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın. Zlatan ya. Yok ne alırmış, nerde oynarmış. Ne diyorsun sen ya." dedi.

"TRABZONSPOR, ONUR'U SATMAK İSTİYOR"

Trabzonspor'daki Onur Kıvrak krizini değerlendiren usta yorumcu, "Trabzonspor'da Onur Kıvrak'a yapılanlardan çıkarabildiğim tek şey; kulüp onu satmak istiyor. Yaşananlardan, mantıklı başka bir açıklama çıkaramıyorum. 3 Temmuz süreci olmasaydı İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçilebilir miydi? Hayır. Süleyman Hurma'nın açıklamaları da bir acayip. Kulübün üzerinden dozer geçmişse bunun sorumlusu kim? Takım kaptanı mı?" Şota'yı oraya getiren Süleyman Hurma değil. Şota'nın Trabzon'a verdikleridir. Trabzon'a heykeli dikilse şaşırmam. Onur'u anlamak lazım. 2011-2015. Dört senedir yaşadıklarını anlayamıyorsak, bu sportifliği direkte edemeyiz." diye konuştu.

ARDA VE OZAN YORUMU

Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi ve Bursaspor'daki Ozan Tufan'nın durumunu anlatan Demirkol, "Arda Turan, yalnızca dünyanın en iyi kulüplerinden birine transfer olmadı. Dünya futbol tarihinin en iyi kadrolarından, en iyi takımlarından birine transfer oldu. Biz geçen sezonun 3. haftasından bu yanan Ozan Tufan'ı konuşuyoruz. Adam Milli Takım'da banko oynuyor.Demirkol: Bütün bunlara karşın yıllık 100 bin TL'yle oynuyorsa ve mutsuzsa, bu Bursaspor yönetiminin başarısızlığıdır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ali:

aynen öyle 30 maç oynayabilse on numara olurdu.

2
1
yanıtYanıtla
cimbom:

Yillik 100 bin tl mi.yuh az yeyin la bursali yoneticiler.harclik mi veriyonuz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title