Haberler

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, 2 milyon TL'lik cip aldı

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları sosyal medya hesabından ifşa ederken gündeme gelen şarkıcı Ece Ronay, kendisine 23. doğum günü için 2 milyon TL değerinde lüks bir cip aldı.

Karpuz isimli şarkısının klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini mesaj ve ses kayıtlarıyla taciz ettiğini ileri süren Ece Ronay, gündemde kalmaya devam ediyor. Erbil'e karşı hukuk mücadelesi başlatan Ronay, bu sefer de kendisine aldığı doğum günü hediyesiyle adından söz ettirdi.

2 MİLYON TL'LİK HEDİYE

Instagram'da 1,1 milyon takipçisi bulunan Ece Ronay, 23'üncü doğum günü için kesenin ağzını açtı. Doğum gününden önce galeriye giden şarkıcı, kendisine 2 milyon TL'lik kırmızı renk bir cip aldı.

"KENDİME DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALDIM"

Yeni arabasını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan genç şarkıcı, "Kendime doğum günü hediyesi olarak bu arabayı aldım. Bakın ne kadar güzel, ne kadar tatlı? Daha alalı yarım saat olmadı" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay, 2 milyon TL'lik cip aldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehmet Ali Erbil Doğum Günü Instagram Ece Ronay Haberler

500

Yorumlar (13)

özgen ASLAN:

50 BİN LİRALIK MİLENYUM ARACIMLA MUTLUYUM ALIN TERİ ÇÜNKÜ(HER NE KADAR TERİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMASAKTA) ŞÜKÜRLER OLSUN..

203
25
yanıtYanıtla
yahya ozal:

Ede de alın teri ile almış olmalı aracını; sizde 50 bin liralık beyin varsa suç onda değil.

yanıt16
yanıt95
özgen ASLAN:

AYNEN YAHYA KARDEŞ ECEDE KESİN ALIN TERİYLE ALMIŞTIR ONDAKİ BEYİN BİZDE YOK HAKLISIN ;)

yanıt50
yanıt6
HAKAN ARSLANOĞLU:

Hayat ne garip. kimi helalinden ekmek parası kazanma peşinde, kimi hak etmeden fırın parası kazanıyor.

78
4
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Allah gözünüzü doyursun o kadar aç fakir insan varken bu görgüsüzlük de sana yakışmış

53
4
yanıtYanıtla
Emin Taştan:

Gözünu doyursun doyursunda bunun yapacağı en fazla bir iki hayır kurumuna bağış yapmak (belki yapıyordur bilmiyorum) devletin elinde bu arabalardan Binlercesi var inşallah onlarada diyorsundur gözünüzü doyurun

yanıt30
yanıt5
Murat ÖREN:

Otuz yıldır sabah akşam gece gündüz çalışıyorum. Otuz bin lirayı bir arada görmüşlüğüm veya elimde tutmuşluğum yok. Elli altmış bin liralık araba sahibiyim. Hamdolsun Babadan kalma birde ev var. Bu kadar genç yaşta değirmenin suyu nereden geliyor diyeceğim ama bir şey demiyorum. Sosyal medyadan bu paralar izlenme sonucunda mı kazanılıyor.

53
3
yanıtYanıtla
murat doğan:

adaletin batsın dünya

45
11
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

2 Milyon TL 'de Mehmet Ali'ye vermiştir reklam ve tiyatro oyunları için teşekkür edilip.

54
2
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

bunlar bu paraları salak milletten kazanıyor orasını burasını acıp hükümetin bu acanlara bir yaptırım uygulaması lazım ahlak alt üst oldu

48
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title