Haberler

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 6. Bölümde Final Yapıyor

Güncelleme:

Reytinglerde beklenen patlamayı yapamayan Kanal D'nin dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, 6. bölümde ekran macerasını noktalıyor.

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile Çetin Tekindor'un paylaştığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verildi. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin, ilk bölümünden itibaren aldığı reytingler kanalı memnun etmemişti.

DÜN AKŞAM 5. SIRADA YER ALDI

Dün akşam da Total'de 5., AB'de ise 4. çıkan dizinin reyting sonuçları tatmin edici bulunmadı ve bu sabah dizinin yayından kaldırıldığı ekibe ilan edildi.

YURT DIŞI SATIŞLARI DA HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Yönetmeni, senaristi ve birçok oyuncusu değişen dizinin yurt dışı satışları da hayal kırıklığı yaratmıştı. (Kaynak: Medyatava)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Çetin Tekindor Magazin Haberler

500

Yorumlar (187)

ali:

KANAL D AÇIK SAÇIK OSMANLI DİZİLERİ YAYINLARSA TUTMAZ TABİ GERÇEKÇİ OLMALI DİRİLİŞTE ZERRE YALAN YOK TARİHLE TIPATIP

26
15
yanıtYanıtla
ENGİN CAN:

DİNCİLER BEGENMEZ TABİ. İŞLERİNE GELİYOR. KANAL D YİDE SATIN ALINCA. İLKYAPTIKLARI İŞ DİZİYİ KALDIRMAK OLDU. BENCE DİZİ SUPERDİ. GUZEL NEFES KESİCİYDİ. AMA BİZİM CAHİLLER ÇARŞAFLI KADINLARI GÖREMEYİNCE TABİ ÇILDIRDI. DİZİ SAÇMA DEDİLER :))))

7
31
yanıtYanıtla
Kaya 003:

Çok Guzel dizi inşallah final yapmaz

20
16
yanıtYanıtla
kalan irmiklioğlu:

gezi olaylarının hesabını verdin mi kenan :) iyi oldu sana

22
14
yanıtYanıtla
Hollandali:

Gercekden isabet olmus cunku bu kadar sacma, kadin agirlikli Fatih canlandirma tarih okumadiysan duymadinda mi dedirtecek derecede sacma, Ben bunun gercek veya gercege yakin bir senaryo olmadigi kanisindayim

27
7
yanıtYanıtla
İZLEYİCİ:

BEN ÇOK BEĞENMİŞTİM KEŞKE DEVAM ETSEYDİ

12
21
yanıtYanıtla
ENEZLİ:

Dizi daha yayına giremeden; başrol oyuncusunun setteki kibri, bağırıp çağırması, egolu davranışlar sergilediği haberi çıkmıştı. Bölüm başı dünya para alıp bir de mütevazı olmazsan, Türk seyircisi acımaz, ipini çeker. . Bu böyledir.

27
5
yanıtYanıtla
ZEYNO:

DİZİYİ İZLEMEDİM ÇÜNKÜ FATİH SULTAN MEHMET DAHA 20 YAŞLARINDA İKEN İSTANBULU FETHETTİ. BURDA 40 KÜSÜR YAŞINDA HANGİ OYUNCU OLURSA OLSUN OLMAZDI BU ROLE. SIRF BU NEDENLE BİLE BENİ ÇEKMEDİ BİRDE MUHTEŞEM YÜZYIL HAVASI VARDI TERCİHİM PAYİTAHTTAKİ GİBİ USULUNE UYGUN GİYİM

23
9
yanıtYanıtla
haha:

doğan yayın grubuyla alıp veremediğiniz ne la. .

7
24
yanıtYanıtla
LAZOĞLU:

SİZİ MİLLET UYARDI . OSMANLI KADINLARINA DEKOLTE GİYDİRMEYİN DİYE. SİZ OSMANLIYI MANEVİYATTAN UZAK GÖSTERİRSENİZ, BU MİLLETTEDE BİR KARŞILIK BULAMAZSINIZ

18
12
yanıtYanıtla
Tüm 187 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title