Haberler

'Mehmed Bir Cihan Fatihi' Dizisi, 13 Mart Salı Günü İlk Bölümüyle Ekranlara Gelecek

Güncelleme:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın günü belli oldu. Dizi ilk bölümüyle 13 Mart salı akşamı ekranlara gelecek.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın günü belli oldu. Türkiye dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyordu. Dizinin Kanal D'de salı günü yayınlanacağı açıklandı. 13 Mart Salı günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak dizinin rakipleri de çok güçlü.

SALI YAYINLANACAK

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyordu. Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı dizinin ne zaman yayınlanacağı sorusu en sonunda cevap buldu. Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin salı günü yayınlanacağı duyuruldu.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KADROSU

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. O3 Medya imzalı dizinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor.

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'na usta oyuncular Çetin Tekindor, Metin Akpınar ve Altan Erkekli'nin yanı sıra Burak Tamdoğan Gürkan Uygun, Serkan Keskin, Ertan Saban, Funda Eryiğit ve Toprak Sağlam eşlik ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kanal D Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Ömer:

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var pek Tutmaz. . .

5
20
yanıtYanıtla
türk:

Heeyt ben fatih asarım keserim ben cihan padişahıyım herkes korksun benden. Tabi bunları millet duyunca gaza geliyor nasıl olsa serserilik ruhlarında var.

2
7
yanıtYanıtla
Ahlatlı:

Oyuncu kadrosu zaten filmin neden dolayı yapıldığını gösteriyor. Bir de yayınlandığı kanala da bakınca kimin tarafından yaptırıldığı da ortaya çıkıyor. Var olan tarihi yok etmek amacıyla çekildiği belli. Kanuni Sultan Süleymanı nasıl harem ile hürrem arasına sıkıştırdıysalar bunda da ilk üç bölümden sonra istanbul yerine yeni bir yosma fethedilmeye çalışılacaktır.

6
2
yanıtYanıtla
Ayhan Malatyalı:

GAYET GUZEL BİR DIZIYE BENZIYOR. MİRZALIOĞLUNU BÖLE BIR DIZIYLE İZLEMeK GUZEL OLACAK. UMARIM TRT DEKI O OSAMANLIMI NE , , O DIZIYE BENZEMEZ. DAHA GERCEKCI OLUR. olumsuz konuşan önyargılı arakadaşlar ne saçmalamış oyle.

3
1
yanıtYanıtla
ASDASD:

salı günü diziyi zora sokacak bir gün. tarih iyi düşünülmeliydi

1
2
yanıtYanıtla
Kutul amare:

Gayet cok guzelbir gun

yanıt0
yanıt0
ALİ CAN:

AYNEN SÜPER GÜN

yanıt0
yanıt0
Yemedimi:

Sıkıyosa dirilişin karşıdına cıksaydınız fark yapmaz sizi ya eşkıya kapar yada survivor kısa zamandada fişinizi cekeriz evel allah

0
2
yanıtYanıtla
yedi:

allahın malı dirilişi ikiye katladı sen anlat karadeniz diye bi aşk dizisi hala yemedi mi diyon. la ne mal adamlarsınız tarihi dizilerden öğreniyorsunuz gidinde kitap okuyun tarihi gerçeklerden öğrenin senaristlerden deil

yanıt1
yanıt0
Metin güneş:

Lan dangalak öküz milliyetçiymiş Fatih sultan Mehmet neci gerizekalımısın sen olum başka İstanbul yok

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title