Haberler

Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah diziden çıktı mı?

Güncelleme:

TRT 1'in büyük bir beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam mükemmel oyunculuklarıyla izleyenleri mest etti. Dizinin başrol oyuncusu İnci'nin Han karakterine boşanma davası açması kafaları karıştırdı. Peki, Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah diziden çıktı mı?

TRT 1'in büyük bir beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam mükemmel oyunculuklarıyla izleyenlerimest etti. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan ve İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın Han karakterine boşanma davası açması kafaları karıştırdı. İnci'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Peki, Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah diziden çıktı mı? İşte detaylar haberimizde...

MASUMLAR APARTMANI FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Masumlar Apartmanı İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrıldığı hakkından açıklama bulunmamaktadır. Yeni bölüm fragmanında da İnci karakteri yer almakta.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, sonunda Naci'yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan'la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl'dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır. Han, başına gelecekleri kabullenmiş, artık kaçınılmaz sonu geciktirme derdindedir. İnci'yle baş başa şehirden biraz uzaklaşmak ister. Gittikleri yerde İnci'nin söylediği şey ise içinde bulunduğu çıkmazın karanlığına güneş gibi doğar.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title