Haberler

Mario Gomez, Beşiktaş'ta Kalma Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, gelecek sezon da Siyah-Beyazlı ekipte devam etme kararı aldı.

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Mario Gomez, Siyah-Beyazlı formayla yaptığı büyük patlamayla kariyerinde tekrar zirveye çıkmıştı. Yeni sezonda yoluna Kara Kartal'da devam edip etmeme konusunda kararsızlık yaşayan Alman futbolcunun, önceki gün Fenerbahçe'nin, Başakşehir karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında takımının şampiyonluğu neredeyse garantilemesi sonrasında görüşünü sezon sonunu beklemeden yönetime iletecek.

30 MAYIS'TAN VAZGEÇTİ

Siyah-Beyazlı idarecilerle yaptığı görüşmede bu konudaki kararını 30 Mayıs'ta vereceğini söyleyen golcü futbolcunun, şampiyonluk hedefindeki rakipleri Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasının ardından hafta sonundaki Osmanlı maçının ardından geleceğini şekillendirmesi düşünülüyor. Başarılı ismin, pazar günkü mücadelede takımın puanla ayrılıp şampiyonluğunu kutlaması sonrasında yönetime, "Gelecek sezon da Beşiktaş'tayım" mesajını ileteceği tahmin ediliyor.

BİRİNCİ HEDEFİ TAMAM!

Siyah-Beyazlılar'la anlaşma sağlamasının ardından kendisine 2 hedef belirleyen Mario Gomez, bu konudaki ilk isteğini gerçekleştirmek üzere... Beşiktaş formasıyla şampiyonluğa yakın olan tecrübeli futbolcu ek olarak Euro 2016'da da Almanya Milli Takımı'yla kupaya uzanıp sezonu 2 kupayla kapatmayı hedefliyor.

LÖW'Ü SEVİNDİRDİ

Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakalayan Mario Gomez'i yakından takip eden Almanya Milli Takımı'nın başındaki isim Jöachim Löw de Fransa'daki Euro 2016'ya götüreceği oyuncusunun kupaya yakın olmasına oldukça sevindi. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'in haberine göre bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 32 lig mücadelesinde 25 gol atan yıldız futbolcunun yakaladığı başarılı form grafiğinden memnun olan Löw'ün, Süper Mario'nun şampiyon takımın oyuncusu olarak aralarına katılacak olmasından dolayı oldukça mutlu olduğu öğrenildi.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Fenerbahçe Beşiktaş Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

necmi burak:

çok mutlu edici haber, yaşa süper Mario

21
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞŞ

17
2
yanıtYanıtla
Liverpoollu:

Osmanlı ve gonya yatmıycakmış la size;)

yanıt0
yanıt3
Bakır:

Kartaldan vazgeçmek kolay değil bravo sana.

18
0
yanıtYanıtla
şampiyon beşiktaş yazacağız heryerinize:

desene seneye şikeci kardeşlerin çekeceği var babanız kalıyor lan babanız :D

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title