Haberler

Manisa'nın Lezzetleri Bu Bayram Çok Renkli

Güncelleme:

Manisa Web TV ekranlarında yayınlanan ve Nuray Çevirmeci'nin hazırlayıp sunduğu Manisa'nın Lezzetleri programının bu hafta konuğu Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak.

İlçenin gelenek, görenekleri ile kendine has yemeklerinin tanıtıldığı program Kurban Bayramı'nın 1. günü Manisa Web TV ekranlarında olacak.

Kula'nın testi kebabından, Selendi'nin oğlak güvecine kadar Manisa'nın 17 ilçesinin kendine has yemeklerinin tanıtıldığı Manisa'nın Lezzetleri programı bu bayram çok renkli. Kurban Bayramı'na özel olarak çekilen bölümün konuğu Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak oldu. Nuray Çevirmeci'nin hazırlayıp sunduğu programda Başkan Ali Uçak, ilçenin kültürel zenginliklerini ve lezzetlerini izleyicilerle paylaştı.İlçenin kendine has lezzetlerinin yanı sıra gelenek ve göreneklerinin de konuşulduğu program Kurban Bayramı'nın 1. Günü saat 12.00'de Manisa Web TV ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title