Haberler

Manisa - Nevruzda Volkan Konak Rüzgarı

Celal Bayar Üniversitesi'ndeki (cbü) Nevruz Kutlamaları Kapsamında Volkan Konak Sahne Aldı.

Celal Bayar Üniversitesi'ndeki (CBÜ) nevruz kutlamaları kapsamında Volkan Konak sahne aldı.

CBÜ Muradiye Yerleşkesi'nde düzenlenen konser öncesi öğrencilere pilav ayran dağıtıldı. Halk oyunları gösterisinden sonra futbol sahasına konulan platformda sahne alan Volkan Konak, söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu. Nevruz kutlamaları kapsamında düzenlenen, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Manisa Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse ve öğretim üyelerinin de izlediği konserde, sıcak ve güneşli hava öğrencilere zor anlar yaşattı. Bazı öğrencilerin güneşten korunmak için, okul bahçesindeki platformda duran F104 savaş uçağının altına gizlenmesi dikkati çekti.

İlk kez sahneye öğle saatlerinde çıktığını söyleyen Volkan Konak ise ''Yataktan kalkıp sahneye geldim. Gece sahneye çıkıp spotlara alışıkken, şimdi sahnede spot bile yok ama güneş göz kamaştırıyor. Hayatımda ilk defa bu saatte müzik yapıyorum. Siz üniversite öğrencileri bizim için ışık ve kuvvetsiniz. İzmir, Ankara, İstanbul'daki üniversitelerde sürekli sahne alıyoruz. Önemli olan böyle mütevazı bir üniversitede sahneye çıkmak. Muradiye'de sahneye çıkmaktır. Aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum' dedi.

Barış konusuna değinen Konak, ''Hayatta barışla işim olmadı. Neden biliyormusunuz; çünkü hiç kavgam olmadı. Kavga edenler barışsınlar. Benim barışla işim olmaz. Hep barışık yaşadım. Hiç bir insanın memleketine, kılık kıyafetine bakmadım. Çamaşırlarımız aynı güneşte kurumuyor mu. Bunlar külüstür mantıklar. Ben Türkiye'yi sevdim, yedi bölgeyi, yedi iklimi sevdim. En başta içindekilerle sevdim. İnsanıyla, böceğiyle otuyla, kayan yıldızı ile her şeyden önce içindekilerle birlikte sevdim. Ben Türkiyeliyim' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title