Haberler

Manisa Her İkisi de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs ile Traktör Çarpıştı 12 Yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, her ikisi de tarım işçisi taşıyan traktör ve minibüs kavşakta çarpıştı, aralarında 2 çocuğun da bulunduğu 12 kişi yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, her ikisi de tarım işçisi taşıyan traktör ve minibüs kavşakta çarpıştı, aralarında 2 çocuğun da bulunduğu 12 kişi yaralandı.Kaza, bugün 15.00 sıralarında Turgutlu'nun kırsal Albayrak Mahallesi'ndeki Dikmen Sokak ile Kısmalı Yolu'nun kesiştiği Yassıgeçit Mevkii'nde meydana geldi. Kısmalı'dan Turgutlu yönüne giden Cihan Yılmaz'ın (33) kullandığı 43 KU 042 plakalı minibüs, kavşakta Özkan Çimenci (60) yönetimindeki 45 TA 224 plakalı, arkasında römork bulunan traktörle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle traktör ikiye bölündü. Her ikisi de tarım işçisi taşıyan minibüs ve traktörün çarpışmasıyla can pazarı yaşandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine kaza yerine jandarma, polis ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Kazada büyük bölümü minibüsteki 12 kişi yaralandı. Yaralılardan Noda Atman (15), Şehnaz Mehdi (46), Şivan Atman (25), Hamza Yılmaz (3), Ahmet Vural (57), Said Hamı (34), Liloz Hamu (15), Süreyya Hadur (12), Kasım Kasım (20) Turgutlu Devlet Hastanesi'ne, Elmas Haddur (30), Ali Hadur (26) ve Cebir Hadur (29) ise ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turgutlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title