Haberler

Manisa - -Ankara'da Ölen 2 Kişi Saruhanlı'da Toprağa Verildi

Ankara'da ölen 2 kişi Saruhanlı'da toprağa verildi Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Emin Aydemir (45) ile Rasül Yanar'ın (40) cenazeleri, memleketleri Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

Ankara'da ölen 2 kişi Saruhanlı'da toprağa verildi

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Emin Aydemir (45) ile Rasül Yanar'ın (40) cenazeleri, memleketleri Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

Ankara'da KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği'nin düzenlediği Emek, Barış, Demokrasi Mitingi'nin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada ölen evli ve 5 çocuk babası Rasül Yanar ile evli ve 4 çocuk babası Emin Aydemir'in cenazeleri, Mahalle Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından Azimli Mahallesi Kabristanlığı'nda toprağa verildi. Patlamada ölen Aydemir'in eşi Yıldız (43) ile çocukları Oktay (25), Feyyaz (22), Mediye (19), Azadcan (15) ve Evindar (14) ile patlamada ölen Rasül Yanar'ın eşi Ördek (40) ve çocukları Önder (21), Ömer (19), Yusuf (13), Aslı (7) cenaze töreninde Kürtçe ağıtlar yaktı. Cenazeye aile ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze törenine patlamada ölen Emin Aydemir'in Manisa T Tipi Cezaevinde hükümlü olan kardeşi Salih Aydemir'de (40) cezaevi aracıyla getirildi. Cenaze töreni öncesinde İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan, mahallede kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

Öte yandan cenaze töreninin, cenazeleri getiren aracın Afyon'da arıza yapması üzerine gece saatlerine kaldığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emin Aydemir Saruhanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title