Haberler

Manevi Değerlerim Beni Gayet Huzurlu Kılıyor

Güncelleme:

Podyuma ilk kez başörtüsü ile çıkan ünlü manken Tuğçe Kazaz: Manevi değerlerimin farkındayım ve bu durum beni gayet huzurlu kılıyor.

Yaşam, stil ve kadın dergisi Aysha'nın tanıtımı, önceki akşam Adile Sultan Sarayı'nda yapıldı. Dört tasarımcının karma defilesinin de yer aldığı gecede; Tuğçe Kazaz, Simge Tertemiz ve Sinem Öztürk gibi isimler podyuma çıktı. Simge Fıstıkoğlu'nun sunduğu geceye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Derya Bozovalı, Gülşah Alkoçlar, Etel Baler, Feryal Gülman ve Seray Sever'in de aralarında bulunduğu ünlüler katıldı.

"BENİM İÇİN BİR İLK"

Tuğçe Kazaz; baş manken olarak çıktığı defilesonrası manevi dünyasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte açıklamalar:

13 yıllık modellik yaşantımda bir ilki yaşadım; başörtüsüyle podyuma çıktım ve büyük keyif aldım.

Daha önce hiç tesettür defilesi teklifi almamıştım. Aklımın doğrusu ve kalbimin duygusuyla; bu defilede yer aldım.

Maneviyat; insanın kendi özünde yaşadığı çok özel bir durum. Hayatımın hiçbir döneminde insan ayrımı yapmadım ya da hiç kimseye şekilci yaklaşmadım. Manevi değerlerimin farkındayım ve bu durum beni gayet huzurlu kılıyor. Burada bulunmamın da değerlerimle direkt ilgisi var.

Defilede; pek çok kadının hayatını kuracak olan Alo 183 hattını da tanıtıp mesaj verdik.

HIRİSTİYAN OLMUŞTU

Tuğçe Kazaz; Yunan Yorgo Seitaridis ile evli olduğu dönemde Hıristiyanlığa geçmişti. Daha sonra Budizm öğretisini benimseyen Kazaz'ın son dönemde beş vakit namaz kılmaya başladığı iddia edilmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Simge Fıstıkoğlu Simge Tertemiz Sinem Öztürk Tuğçe Kazaz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title