Haberler

Maltepe Sahili'nde 24 yaşındaki genç, kendisini denize bıraktı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe Sahili'nde 24 yaşındaki Salih Türker, telefon ve cüzdanını kayalıklara bıraktıktan sonra denize atladı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekipleri genci denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Maltepe sahilde bir genç telefon ve cüzdanını kayalıklara bıraktıktan sonra denize atladı. Bir süre açıldıktan sonra çırpınmaya başlayan genci gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ DENİZE ATLAYAN GENCİ KURTARDI

Olay, Maltepe, Yalı Mahallesinde ki sahil kesiminde saat 21.30 sularında yaşandı. 1995 doğumlu Salih Türker isimli genç, cüzdan ve telefonunu oturduğu kayalıkların üzerine bıraktıktan sonra denize atladı. Bir süre denizde ilerleyen talihsiz genç çırpınmaya başladığı an sahildeki diğer vatandaşların dikkatini çekti.

Vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri durumu Sahil Güvenlik ekiplerine aktardı. Botla gencin yanına gelen Sahil Güvenlik ekipleri genci bota çektikten sonra sahilde bulunan sağlık ekiplerine teslim etti.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Uzun süre ambulansta ilk müdahalesi yapılan Türker, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi'ne götürüldü. Uzun süre denizde kaldığı belirlenen Türker'in sağlık durumu ciddiyetini korurken polis ekipleri gencin denize yüzmek için mi yoksa hayatına son vermek için mi girdiğini araştırıyor.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Maltepe Genç 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

TRAPİZON-ZİKANALI ZEHİR ZEMPEREK AVU ALİ:

Vararak ol Yüce dergaha iltica eden ne mümkün eli boş dönsün kabul edilmeden. Allah a dayan saye sarıl hikmete Ram ol yol budur bilmiyorum başka çıkar yol. İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür. İmansız olan kirli yürek sine de bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan havfı Yezdan ne irfanın kalır doğarken ağlardın gülerdi sana alem öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken gül, ağlasın sana alem.

4
3
yanıtYanıtla
EBRU:

BU GENÇLERİN İNTİHARLARI ÇOK ÜZÜCÜ. TOPLUMDA BU DURUMUN NEDENLERİ DEVLET TARAFINDAN ARAŞTIRILIP GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMALI

5
0
yanıtYanıtla
Fatos:

Intihar değil sarhoştu adam ben ordaydım

0
0
yanıtYanıtla
baris:

ordaydim gördüm olayı adam bem beyazdı cıktığında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title