Haberler

Maltepe'de iftar öncesi ekmek dağıtan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı

Güncelleme:

İstanbul'un Maltepe ilçesinde ekmek dağıtan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı. Fırıncıları yaralayan şahıs ise olay yerinden bağırarak uzaklaştı. Polis ekipleri şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Maltepe'de ekmek dağıtan iki fırın çalışanı, tartıştıkları kişi tarafından silahla yaralandı.

Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokağı'ndan ekmek dağıtmak için geçen iki fırın çalışanıyla mahalle sakini olduğu öğrenilen bir kişi arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Maltepe'de ekmek dağıtan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı

İKİ FIRINCI SİLAHLA YARALANDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, ismi henüz belirlenemeyen şüpheli, iki fırıncıyı silahla yaraladı. Bacaklarından yaralandığı öğrenilen çalışanlar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

SALDIRGAN BAĞIRARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞMIŞ

Olay anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokak üzerindeki kişilerin tartışması, saldırganın silahla ateş ettikten sonra bağırarak olay yerinden uzaklaşması görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bağlarbaşı Maltepe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title