Haberler

Malatya'da Temel Beceri ve Eğitim Merkezi Açıldı

Malatya'da Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi açıldı.

Malatya'da Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Koyunoğlu Mahallesinde yapılan ve belediye basın yayın ve halkla ilişkiler eski müdürü merhum Cemal Aslan'ın isminin verildiği Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, açılışta yaptığı konuşmada, merkezde çocuklara farklı bir eğitim verileceğini belirtti. Merkezdeki eğitimin, sporla bilimi bir araya getirerek çocukları teknik ve bilimsel anlamda sporla buluşmasını sağlamak ve onların gelişmesine yönelik olacağını kaydeden Çakır, "Sabah ve öğlen 2 program olacak. Haftanın bir günü de otistik çocuklarımıza tahsis edilecek. Buranın açılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İnşallah burada çok güzel eğitimler verilerek, topluma ve çevresine faydalı güzel gençler, çocuklar yetişir. Malatyamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

Açılış töreninde konuşan merhum Aslan'ın kardeşi İbrahim Aslan da Çakır ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Cemal Aslan Koyunoğlu Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title