Haberler

Malatya Belediyespor, Gözde Hastanesi ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Malatya Belediyespor, Özel Gözde Hastanesi ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı.

Malatya Belediyespor, Özel Gözde Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Özel Gözde Hastanesi'nde düzenlenen törene, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi, Başkan Vekili Aleaddin Acun, Başkan Yardımcısı Osman Bayram, Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Malatya Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Habil Demiralp, Özel Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kenan Kalı, Hastane Koordinatörü Op.Dr. Gökhan Gökçe katıldı.

Özel Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Kenan Kalı, Malatya Belediyespor'un 3. Lig'de mücadele eden futbol takımı ile Türkiye 1. Voleybol Ligi'nde mücadele edecek voleybol takımının sporcularını sezon boyunca ücretsiz sağlık hizmetleri vereceklerini belirterek, sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Fahrettin Eserdi ise, Malatya Belediyespor Kulübü olarak geçen sezon başarılarına başarı kattıklarını, voleybolda 1. Lig, masa tenisinde 2. Lig ve futbolda da 3. Lig'e yükseldiklerini hatırlatarak, "Sezon öncesi periyodik muayene ve sezon içindeki sakatlıklar ve muayenelerde ücret almayacak Özel Gözde Hastanesi yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek Malatya Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Habil Demiralp sporcu sağlığı konusunda görüşlerini dile getirdiler.

(NA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title