Haberler

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi "Mucize"

Kırmızıgül'ün kariyerinin 4'üncü filmi "Mucize"nin çekimleri devam ediyor Foçalı bir öğretmenin hikayesini anlatan film, 2014 yılında vizyona girecek.

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün "Beyaz Melek", "Güneşi Gördüm"  ve "New York'ta Beş Minare"den sonra kariyerinin 4. filmi "Mucize"nin çekimlerine devam ettiği bildirildi.

Boyut Film'den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar filmlerinde toplumsal olayları konu alan Kırmızıgül, dördüncü kez oturduğu yönetmen koltuğunda bu kez, 60'lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, Foçalı bir öğretmenin hikayesi olacak.

Talat Bulut'un Foçalı bir öğretmeni canlandırğı filmde, Bulut'un eşini Şenay Gürler, kayınpederini ise Sinan Bengier canlandıracak. "Mutluluk" filminden yedi yıl sonra "Mucize" için kamera karşısına geçen Bulut, siyah saçları ve baştan aşağı değişen yeni tipiyle sinema izleyicisini şaşırtacak.

Yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat'ın üstlendiği filmin konusu hakkında bilgi vermeyen Kırmızıgül, oyunculardan da filmle ilgili konuşmamalarını rica etti.

Gelecek yıl vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri, İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde devam ediyor. Yeni filminin hazırlık sürecini iki yılda tamamlayan Kırmızıgül, çekimleri dokuz haftada tamamlamayı planlıyor.

Açıklamada filme ilişkin görüşlerine yer verilen Mahsun Kırmızıgül, "Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, izleyiciyi daha önce hiçbir yerde görmediği bir dünya ile tanıştıracak" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mahsun Kırmızıgül Talat Bulut Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (3)

seydasoysal-56@hotmail.com:

mahsun abı ya ne zaman mucıze fılmı sınemalara gırecek

1
0
yanıtYanıtla
sercanseniokseviyorum66@hotmail.com:

mucize film konusu çokgüçlü 60 yılları anlatıyorrrrr ya ben oynamalıyım bu filmde ya çok istiyorum :)

0
0
yanıtYanıtla
mehmetcanseniokseviyorum66@hotmail.com:

ben bu filmde oynamak isterim ya hayalim ençok mahsun baba film çevirmektir..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title