Haberler

Mahsullerin Toplanmasını Hızlandırmak İçin Üretilen Araç, Zeytin Tarımında Çığır Açacak

Güncelleme:

Zeytin ağaçlarındaki mahsullerin toplanma süresini hızlandırmak için üretilen araç, zeytinleri kısa sürede toplayarak görenleri şaşırttı. Bu icadın, zeytin tarımında büyük bir yenilik olduğu düşünülüyor.

Zeytin ağaçlarındaki mahsullerin toplama süresini hızlandırmak için üretilen Réceptacle Automatique EXPAND R5090 isimli araç, barındırdığı vibratör kol ve branda sistemiyle zeytin toplama sürecinden çığır açıyor. Bu aracın, zeytin tarımında büyük bir yenilik olduğu düşünülüyor.

FRANSIZ ÇİFTÇİLER İCAT ETTİ

Zeytin ağaçlarından mahsullerin toplanmasının çok zor, uzun ve zahmetli bir süreç olmasından dolayı, Fransız çiftçiler bu süreci hızlandıracak ve kolaylaştıracak Réceptacle Automatique EXPAND R5090 isimli makineyi icat etti. Bu makinenin, zeytin tarımında verimliliği arttırırken süreci kısaltıyor.

Mahsulleri Toplanmasını Hızlandırmak İçin Üretilen Araç, Zeytin Tarımında Çağır Açacak

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Zeytin Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

SSK EMEKLİSİ:

ESKİDEN BİZİM ÇUKUROVADA YÜZBİNLERCE DÖNÜM PAMUK EKİLİR VE BİNLERCE İNSANDA ÇUKUROVAYA PAMUK TOPLAMAYA GELİR Dİ. SONRA NE OLDUYSA OLDU MAKİNELİ TARIMA GEÇİP DE İNSAN GÜCÜ AZALINCA IRGAT DEDİĞİMİZ İNSANLAR GELMEZ OLDU . YANİ SONUÇ İŞSİZLİK . HA DAHA SONRASI MİLLET PAMUK DA EKEMEZ HALE GELDİ MALİYETLERDEN ÖTÜRÜ. EN AZ 50 BİN İNSANIN ÇALIŞ DIĞI TEKSTİL FABRİKALARI YAĞ ENTEGRE TESİSLERİ KAPANDI . VE İŞİN GARİBİ İSE ŞU ANDA ÇUKUROVA BUNLARDAN DOLAYI İŞSİZLİK GIRLA VE EN ÇOK SUÇLARIN İŞLENDİĞİ BİR MEMLEKET

7
0
yanıtYanıtla
Tarım:

Keşke makinemakineler icat edilmese idi keşke sanayileşmesanayileşmeye geçmese idik başınıza ne geldi isesanayiden geldi. Tüfek icat edildi mertlik bozuldu

yanıt1
yanıt5
MESUT:

NE KADAR CAHİL İNSANLAR TOPLANMIŞ BURAYA. ADAMLAR YOL YAPTI, HEMİ DE DUBLE

4
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ÇOK BİLGİLİ !!!!!!! UKELA YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİLERE, EL BU MİLLETİ TAAA SİBİRYAYA SÜRME DERDİNDE SEN SE POST DERDİNE DÜŞMÜŞSÜN . AKLIN SIRA MİLLETE BİLGİÇLİK TASLIYORSUN. İYİ GELSİN LER SÖMÜRSÜNLER BİZLERİ PARÇA PARÇA EDİP BİZLERİ YOK ETSİNLER ÖYLEMİ DERDİN BU MU?

yanıt1
yanıt0
Tarık tarım:

Keşke makinemakineler icat edilmese idi keşke sanayileşmesanayileşmeye geçmese idik başınıza ne geldi isesanayiden geldi. Tüfek icat edildi mertlik bozuldu

1
4
yanıtYanıtla
Birisi:

fiyatı kaç yüz bin. ondan sonra zam gelecek mahsüle.

4
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

2023 gelmeden dünya bizi kiskanmaya basladi yürü türkiyem Kim tutar seni

3
1
yanıtYanıtla
Hüsam:

Arkadaşım Türkler üretmemiş, Fransızlar üretmiş. . . Ne cahillik ya, adam okumamış bile haberi, gerizekâlı !

yanıt1
yanıt0
adsız:

Biz istemezük, tarımdan vazgeçtik, ihtiyacımız yok artık

4
0
yanıtYanıtla
ALİ TAŞKIN:

Bu alet güzelde sadece düz arazideki ağaçlarda kullanılabilir, yamaç arazideki ağaçlarda kullanılamaz ama yinede teknoloji teknolojidir bu aleti geliştirenleri tebrik etmek gerekir.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title