Haberler

Yurt Dışı Çıkartması

Fadik Sevin Atasoy'un Türkiye'deki Başarılarından Sonra Sırada Yurtdışı Var.

FADİK SEVİN ATASOY'UN TÜRKİYE'DEKİ BAŞARILARINDAN SONRA SIRADA YURTDIŞI VAR.

Türk sinemasının parlayan yıldızı Fadik Sevin Atasoy'un Türkiye'deki başarılarından sonra sırada yurtdışı var!

Bügüne kadar disiplinli çalışması ve sinema filmlerindeki yüksek performansı ile dikkatleri çeken başarılı oyuncu bu kez de adını yurtdışındaki festivallerle duyurmayı başardı.Fadik Sevin Atasoy ABD yolcusu; 11-20 Nisan tarihleri arasında ABD/Houston da gerçekleşecek olan 41. Uluslararası Houston Film Festivaline Türkiye'den 'Beyaz Melek' filmi davet edildi. Festival bugüne kadar Steven Spielberg, George Lucas, Coen Kardeşler, Ridley Scott, Brian de Palma, Oliver Stone, David Lynch gibi ustaları Amerikan sinemasına kazandırması açısından büyük önem taşıyor. Festival kapsamında Houston'a davet edilen oyuncu Fadik Sevin Atasoy 14 Nisan Günü festivale katılacaktır.

Fadik Sevin Atasoy Münih Yolcusu; Münih Türk Filmleri Festivali kapsamında gerçekleşecek olan gösterimlerde Fadik Sevin Atasoy'un başrolünü oynadığı 'Zeynep'in 8 Günü' 21-26 Nisan tarihlerinde izleyici ile buluşacaktır. Filmedeki performansından dolayı büyük övgüler alan oyuncu, festivallerinde beklenen yüzü oldu. 13 Nisan tarihinde Houston'a gidecek olan oyuncu, 20 Nisan 'da Houston'dan Münich Türk Film Günleri için Münih'e geçecektir. Fadik Sevin Atasoy, yurtdışındaki festivallere davet edilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşarken 'Sinema ve oyunculuk benim yaşam felsefem. Oyunculuk yapmadan nefes alabilmem mümkün değil gibi geliyor, yer aldığım sinema filmlerinde tüm ruhumu katarak o rolün içine giriyorum ve oynadığım karakterler bu yüzden yurtdışında da dikkat çekti' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title