Haberler

Yüklü Bir Miras Kalan Yeşilçam Yıldızı Kenan Kalav, Oğlunu Tek Kalemde Sildi

Güncelleme:

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Kenan Kalav, yüklü bir miras kaldıktan sonra kendisi gibi oyuncu oğlu Can Kurt Kalav ile olan bağlarını kopardı.

Babasının bıraktığı miras nedeniyle uzun süre annesi ve kız kardeşiyle dava için uğraşan ve davayı kazandıktan sonra lüks bir yaşam sürdüren Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Kenan Kalav'ın oyuncu oğlu Can Kurt Kalav ile olan bağlarını kopardığı ortaya çıktı.

BABASINI TAKİBİ BIRAKTI

Kendisi gibi oyuncu olan Can Kurt Kalav sosyal medya hesabında babasını takip etmeyi bırakırken, Kenan Kalav da oğlunu takip etmeyi bıraktı. İddialara göre; Kenan Kalav kazandığı mirastan sonra dünya turuna çıkıp lüks yaşamını sürdürüp oğlu Can'ı ihmal etmiş.


TAMAMEN HAYATINDAN SİLDİ

Oğlu Can Kurt Kalav, küçük yaştan beri zor zamanlarında hiç yanında olamayan babasını tamamen hayatından silmiş.


Kenan Kalav, oyunculuğu bıraktıktan sonra İstanbul ve Berselona'da restoran işletiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Kalav Can Kurt Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

raco:

akşam olsada gitsem eve la bugün zaman geçmiyo

33
2
yanıtYanıtla
BELEKOMAI:

ey insan oğlu dünyanın güzelliklerine aldanmaa senden büyük ALLAH VAR ONA KAVUSCANN

15
1
yanıtYanıtla
bu ne yani şimdi.:

haber değil sanki brezilya dizisini antalıyorlar.

13
3
yanıtYanıtla
sonsöz:

babasız evlat uçurumun kenarındadır.

6
7
yanıtYanıtla
TACETTİN:

eeeee para olunca çoluk çocukta göze görünmüyo

12
1
yanıtYanıtla
..........:

MALBATROS NERDESİN

6
6
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

ne o nokta gercekleri duymak alışkanlık yapmış sende albatrosu özledigine göre yazdıkları gerceklerlede yüzleşmişin demekki. :))

yanıt4
yanıt4
........:

sizin gibi malları gördükçe Allah''a daha fazla şükrediyorum da ondan ''sustuklarıma say'' kardeşim. iyi ki bunlar gibi omurgasız değilim Allah''ım diye. .

yanıt3
yanıt1
Sustuklarıma Say:

bende seningibi malları gördükçe Allah ıslah etsin dogru yolu bulsunlar diye dua ediyorum nokta kardeşim

yanıt2
yanıt1
Selman yazici:

kenan sen benim cocukluk arkadasımsın .annen (bizimde annemizdi cok iyi ınsan)musluman olmus bir alman, evinizdeki yardımcılara hizmet edecek kadar mutevazi kulturlu ve muslumanım dıyenden musluman turkum diyenden turk bir anne. Sen de cok zengin bir ailenin cocugu olup hıcbirzaman ayırım yapmadan son derece mutevazi deli dolu arkadasını satmayan bir kişi iken (yasamıs oldugun o kotu surec de bile kullanıldıgını dusunuyorum) cocugunu silmiş olman annen ile sorun yasaman bugune ait bir konu degil biliyorum evinizin camını kırmıstın .anne bana kızdı senin bu arkadasın diye. Yapma kenan sen ozunde mert , deli karakterli cocuksun bugune kadar kımseyi satmadın degıl oglunu satmak, sen artist olup kaybedenlerdensin kimse bilmezki Agzında gumus kasıkla dogdugunu İnanmıyorum sayet oyle ise vazgec sana yakısmaz anneye kardese evladına tavır koymak

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title